Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură grea pentru organizatorii de la US Open! Cât costă acum biletele, după ce turneul a rămas fără Nadal și Serena

Irina Aldea

Publicat 08/09/2022 la 02:20 GMT+3

Organizatorii turneului de la US Open au primit o lovitură grea după înfrângerile încasate de Serena Williams și Rafael Nadal. Prețul biletelor a scăzut enorm în ultimele zile.

Rafael Nadal & Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a fost învins de Frances Tiafoe cu 6-4, 4-6, 6-4, 6-3 în în optimile de finală de la US Open, luni, pe Arthur Ashe Stadium. Această înfrângere înseamnă că, din 2003, turneul major în curs de desfășurare e primul Slam în care niciunul dintre Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic sau Rafael Nadal nu a reușit să ajungă în sferturile de finală.
Williams, care și-a anunțat decizia de a se retrage din tenis după turneul de la US Open, fusese eliminată anterior, vineri, în turul al treilea, cu 7-5, 6-7(4), 6-1 de către australianca Ajla Tomljanovic, marcând astfel sfârșitul unei cariere glorioase de 27 de ani. Prețul biletelor și recordurile de asistență au urcat la noi cote în prima săptămână a turneului de Grand Slam, mai ales pentru că fanii au vrut să o vadă pe Williams jucând pentru ultima dată.
CITEȘTE ȘI:

Lovitură grea pentru organizatorii US Open după înfrângerile încasate de Nadal și Serena

Cu toate acestea, după ce doi dintre cei mai mari jucători au ratat calificarea în sferturile de finală, prețurile biletelor au înregistrat o scădere considerabilă pentru confruntările din sferturi. Un fan a intrat pe rețelele de socializare pentru a arăta diferența de preț a biletelor, afirmând că, în timp ce în prima săptămână prețul a fost cuprins între 300 și 500 de dolari, acesta a scăzut sub 100 de dolari după ieșirile lui Williams și Nadal din turneu.
Toate cele opt meciuri din sferturile de finală programate pentru marți și miercuri au afișat prețuri ale biletelor începând de la mai puțin de 100 de dolari. În primul sfert de finală feminin, Ons Jabeur a învins-o pe Tomljanovic cu 6-4, 7-6(4), în timp ce Caroline Garcia a dispus de Coco Gauff cu 6-3, 6-4 în al doilea meci. Jabeur și Garcia se vor lupta pentru un loc în finală joi. La masculin, Casper Ruud l-a învins pe Mattero Berrettini cu 6-1, 6-4, 7-6(4). Nick Kyrgios, în schimb, a pierdut cu 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 în fața lui Karen Khachanov. Ruud îl va înfrunta vineri în semifinale pe Khachanov.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 7 septembrie, transmisiuni Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo