Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams dă totul pentru titlul de la US Open! Cine o antrenează pe americancă la New York

Irina Aldea

Actualizat 24/08/2022 la 13:44 GMT+3

Serena Williams e hotărâtă să dea totul la US Open, turneu după care își va încheia cariera. Americanca și-a luat antrenoare nouă pentru acest turneu. E vorba despre fostul lider mondial la dublu, australianca Rennae Stubbs.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams și-a unit forțele cu Rennae Stubbs, fosta ocupantă a locului 1 WTA la dublu urmând a-i fi alături americancei la US Open, ultimul turneu din carieră. Jucătoarea de 40 de ani va face ultima încercare de a egala recordul all-time al lui Margaret Court, de 24 de titluri de Grand Slam, la New York, după ce și-a anunțat retragerea din tenis la începutul acestei luni, ea preferând să se concentreze pe familie mai mult.
În timpul sesiunii de antrenament de azi a Serenei Williams pe stadionul Arthur Ashe, alături de Maria Sakarri, Stubbs - de patru ori campioană de Grand Slam la dublu - a fost văzută în echipa americancei oferindu-i sfaturi legendarei tenismene. De asemenea, cele două s-au așezat pe bancă într-o pauză de antrenament și au fost văzute purtând o conversație care a durat câteva minute bune.
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams, antrenată de Rennae Stubbs la US Open 2022

Australianca în vârstă de 51 de ani nu este nouă în antrenorat, după ce a lucrat anterior cu Karolina Pliskova, Samantha Stosur și Eugenie Bouchard. Serena Williams și antrenorul ei de lungă durată, Patrick Mouratoglou, s-au despărțit la începutul acestui an, acesta din urmă fiind acum full-time alături de Simona Halep.
De la revenirea sa la Eastbourne și Wimbledon, Serena Williams a fost antrenată de Eric Hechtman, antrenorul surorii sale Venus Williams, din 2019. Acesta este un fost jucător de tenis de la Universitatea din Miami și directorul de la Royal Palm Tennis Club din Miami. Serena Williams așteaptă cu nerăbdare viața de după retragere pentru că spune ea, e foarte entuziasmată să-și mărească familia.
Turneul de Grand Slam de la US Open se desfășoară în perioada 29 august – 11 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo