Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Comentatorul din Belarus, în delir după ce Sabalenka a acces în finala US Open! A cântat în direct

Nicu Savin

Publicat 08/09/2023 la 23:46 GMT+3

Aryna Sabalenka s-a calificat în marea finală de la US Open, după o revenire epică în fața lui Madison Keys. Comentatorul televiziunii din Belarus care a transmis partida a avut o reacție memorabilă după ultimul punct. Acesta a început să cânte în direct melodira "Eye of the Tiger", a celor de la Survivor, și a imitat reacția lui Daniil Medvedev de după calificarea în semifinale la New York.

Aryna Sabalenka

Credit imagine: Getty Images

Aryna Sabalenka s-a calificat pentru prima dată în carieră în finala de la US Open, după o partidă memorabilă în fața americancei Madison Keys. Bielorusa a fost de nerecunoscut în primul set, pe care l-a pierdut la zero și a fost condusă și în actul secund cu 5-3, dar a găsit forța să revină când puțini mai credeau.
Viitorul lider mondial a câștigat cu 0-6, 7-6(1), 7-6(5), după mai bine de două ore și jumătate, iar comentatorul televiziunii din Belarus a fost în extaz după ultimul punct. Acesta a început să cânte în direct o melodie celebră: "Eye of the Tiger", interpretată de Survivor și scrisă special pentru un fil la fel de celebru: Rocky III.
Remarca de la final a comentatorului, acel "Vamo" repetat de foarte multe ori reprezintă imitarea lui Daniil Medvedev, care a reacționat astfel la finalul unei partide câștigate la US Open, ironizând un fan care l-a deranjat prin încurajările sale repetate, chiar și între cele două servicii.

ARYNA SABALENKA SCRIE ISTORIE LA US OPEN

Sabalenka își scrie numele în cărțile de istorie. Este prima jucătoare care ajunge în finalele de la Australian Open și US Open în același an de la Angelique Kerber în 2016. De asemenea, Sabalenka este doar a treia jucătoare din Era Open care a câștigat o semifinală de simplu în circuitul feminin la un Grand Slam după ce a pierdut primul set cu 6-0, după Steffi Graf (RG 1992) și Ana Ivanovic (AO 2008).
Aryna Sabalenka reușise acum două zile, prin calificarea în semifinala US Open să facă ceva ce nu a mai făcut nicio jucătoare din 2016 încoace. Atunci Serena juca cel puțin semifinala în toate cele patru turnee de Grand Slam ale sezonului. Performanța fost egalată de Aryna anul acesta.
Sabalenka o va înfrunta pe Coco Gauff în finala de simplu feminin de la US Open din 2023. Gauff a învins-o pe Karolina Muchova cu 6-4, 7-5 și și-a confirmat forma bună din ultimul timp arătată pe hardul american. Gauff, cap de serie numărul șase, a câștigat 11 meciuri consecutive, cea mai bună serie din cariera ei și are 17 victorii și o singură înfrangere după Wimbledon. Coco Gauff conduce cu 3 victorii la 2 în întâlnirile directe cu Sabalenka, însă reprezentanta Belarusului a câştigat ultima lor confruntare, care a avut loc anul acesta, în sferturile de finală de la Indian Wells (6-4, 6-0).
Finala feminină de la US Open va putea fi urmărită în direct pe Eurosport și în aplicația Eurosport sâmbătă de la ora 23:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo