Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Patricia Țig, interviu cu zâmbetul pe buze după eliminarea de la US Open! Ce a învățat în ultimii ani

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2023 la 08:53 GMT+3

Patricia Țig a fost eliminată în această dimineață de la US Open, după ce a cedat în două seturi în fața favoritei nr. 3, Jessica Pegula. După meci, românca a oferit un interviu cu zâmbetul pe buze pentru Eurosport, dezvăluind cum s-a simțit pe terenul central la Flushing Meadows și care sunt cele mai importante lecții învățate în ultimii ani.

Țig, discurs cu zâmbetul pe buze după eliminarea de la US Open! Cea mai importantă lecție învățată

Patricia Țig și-a încheiat în această dimineață parcursul la US Open 2023. Românca a fost eliminată în turul 2 de favorita nr. 3 de la Flushing Meadows, Jessica Pegula, care a învins-o în două seturi, scor 3-6, 1-6, după o oră și 13 minute de joc.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, românca de 29 de ani a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre cum s-a simțit pe arena Arthur Ashe, împotriva unei jucătoare de top din Statele Unite.
Țig a spus că nu a simțit presiunea publicului, care s-a dovedit a fi foarte obiectiv, dar că nu a putut face față fizic ținând cont de puținele meciuri disputate în ultimii ani.
"A fost un sentiment ciudat, interesant și foarte plăcut să joc pe cea mai mare arenă de tenis din lume. A fost un zumzet continuu, nu mă așteptam la asta, nu am știut că e un vibe așa... nu știu, ceva special.
N-am simțit nicio presiune din partea publicului, publicul a fost foarte imparțial. Bineînțeles că ea, făcând mai multe puncte decât mine, a fost aplaudată mai mult, dar m-am simțit susținută și apreciată.
Chiar am primit un kind reminder de la o persoană din public, cred că era 4-0, care mi-a spus să mă bucur de moment și m-a adus cumva înapoi la gândurile cu care am intrat pe teren.
M-am simțit un pic depășită pe teren, ăsta e adevărul. Ar fi cumva foarte nerealist să fi avut așteptări mai mari de la mine având în vedere cât de puțin tenis am jucat în ultimii doi ani și ceva. Cred că se simte, eu simt lipsa meciurilor la nivel înalt.
Fizic, clar am fost depășită de nivelul de joc, e foarte, foarte multă muncă pentru a te menține la nivelul ăsta și eu am de lucru la treaba asta", a declarat sportiva de pe locul 700 WTA.
picture

Rezumatul victoriei obținute de Jessica Pegula în fața Patriciei Țig, în turul 2 la US Open

Citește și:

Patricia Țig, cu zâmbetul pe buze după eliminarea de la US Open

Întrebată despre cele mai importante lecții învățate în ultima vreme, Patricia Țig a spus că, deși acestea nu au nicio legătură cu tenisul, o vor ajuta pe viitor în sport, pentru că i-au oferit o maturitate care se va vedea pe teren.
"Lecțiile cele mai importante pe care le-am învățat în ultimii doi ani și ceva nu au absolut nicio legătură cu terenul de tenis. Eu simt că - și spun asta cu multe, multe semne de exclamare - datorită acestor lecții sunt omul care sunt acum și sunt foarte mândră de mine pentru cum am rezistat și cum am depășit și cum am crescut ca suflet.
Ceea ce sunt eu acum și ceea ce am devenit mi-a oferit o maturitate în gândire și cred că asta e cel mai important. Odată ce antrenamentele vor fi câte și cum trebuie, se va vedea chestia asta în jocul meu, maturitatea pe care simt că am dobândit-o în ultima perioadă", a conchis Patricia Țig pentru Eurosport.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo