Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patricia Țig, eliminată în două seturi de favorita nr. 3 de la US Open! Pegula, fără mari emoții

Irina Aldea

Actualizat 01/09/2023 la 06:36 GMT+3

Patricia Țig – Jessica Pegula e cel mai așteptat meci al zilei la US Open, atât pentru americani, dar și pentru noi. Organizatorii au așteptări mari de la reprezentanta lor, astfel că această confruntare va încheia ziua cu numărul 4 pe cea mai mare arenă de la Flushing Meadows, Arthur Ashe Arena, în direct pe Eurosport 1 și pe aplicația Eurosport.

Lacrimi de bucurie pentru Patricia Țig, după o calificare istorică în tuul 2 la US Open

UPDATE | Patricia Țig a cedat și setul 2, scor 1-6, în fața favoritei nr. 3, după o oră și 13 minute de joc. Deși a reușit câteva puncte frumoase și câteva break-uri, românca nu a putut rezista în fața americancei, una dintre cele mai în formă jucătoare din turneu.
Pentru Jessica Pegula urmează duelul cu Elina Svitolina (locul 26 WTA), care a eliminat-o în turul 2 pe Anastasia Pavlyuchenkova, scor 5-7, 6-4, 6-4.
picture

Patricia Țig, cel mai frumos punct al meciului cu Jessica Pegula de la US Open

UPDATE | Patricia Țig a pierdut primul set, după 38 de minute de joc, cu scorul de 3-6.
picture

MI-NU-NA-TĂ! Patricia Țig a reușit un break la 0 în primul set al meciului cu Pegula la US Open

UPDATE | A început meciul dintre Patricia Țig și Jessica Pegula, transmis în direct pe Eurosport 1 și în aplicația Eurosport.

Patricia Ţig s-a calificat marți în runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe canadianca Rebecca Marino, cu 7-6 (8/6), 7-6 (7/1), marţi, la arenele Flushing Meadows din New York. Patricia Ţig (29 ani, 700 WTA), care beneficiază de clasament protejat, a obţinut o victorie nescontată după două ore şi 15 minute.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Patricia Ţig şi-a asigurat un cec de 123.000 de dolari şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe americanca Jessica Pegula (29 ani), numărul trei mondial. Americanca a ajuns în turul secund după ce a trecut de Camila Giorgi în turul inaugural cu un dublu 6-2, după o oră și 24 de minute de joc.
CITEȘTE ȘI:

US Open 2023 | Patricia Țig – Jessica Pegula, ultimul meci pe Arthur Ashe Arena

Americanii sunt pregătiți s-o încurajeze pe cea mai bună jucătoare a lor în clasamentul mondial, astfel că Jessica Pegula va avea la dispoziție în ziua a patra de concurs cea mai mare arenă din complexul de la Flushing Meadows. Pe Arena Arthur Ashe, acțiunea va fi deschisă de super duelul dintre Murray și Dimitrov, sesiunea de zi continuând cu meciul dintre americanca Keys și Wickmayer.
Sesiunea de seară de pe arena principală va fi deschisă de Carlos Alcaraz, care-l întâlnește pe Lloyd Harris în turul secund. Această confruntare va începe la ora 2, ora României, în noaptea de joi spre vineri. Acest duel va fi urmat de mult-așteptata confruntare dintre Jessica Pegula și Patricia Țig, această partidă începând în jurul orei 4.00, ora României. Țig și Pegula se vor întâlni în premieră în circuitul feminin de tenis.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo