Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Roddick a dat verdictul! Cel mai mare pericol pentru Nadal și Medvedev la US Open: "E unul dintre favoriți!"

Irina Aldea

Publicat 20/08/2022 la 20:45 GMT+3

Au mai rămas 8 zile până la startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, iar Andy Roddick a oferit un pronostic foarte interesant pentru US Open, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Andy Roddick s'apprête à débuter une nouvelle carrière

Credit imagine: Eurosport

Pregătirile pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului au intrat în linie dreaptă, iar experții din tenis anunță deja ce preferințe au pentru ediția din acest an de la Flushing Meadows. Andy Roddick, campionul din 2003 de la US Open, mizează pe Nick Kyrgios, campionul de la Washington.
Fostul lider mondial din ATP e de părere că australianul are tot ce-i trebuie pentru a le pune probleme favoriților la titlu, printre care sunt Daniil Medvedev, campionul en-titre, Rafael Nadal și Carlos Alcaraz: "Cred că este foarte important că a mers la Washington. Aceasta este o etapă cheie în pregătirea pentru US Open. Au fost condiții dificile ... A jucat la simplu și la dublu și nu a cedat nici mental, nici fizic. Acesta este un semn foarte, foarte bun. Cred că Nick este unul dintre cei doi sau trei principali favoriți ai US Open", a spus Roddick pentru Tennis Channel.
CITEȘTE ȘI:

Andy Roddick mizează pe Nick Kyrgios la US Open 2022

Roddick nu e deloc departe de cotele pe care le anunță bookmakerii. Potrivit acestora, Kyrgios este al patrulea favorit, cu o cotă 8. Principalul favorit este Daniil Medvedev, cu o cotă de 3, iar pe locul 2 e Carlos Alcaraz, care a primit cota de 6.50. Aceeași cotă a primit-o și al său compatriot, Rafael Nadal, care nu a arătat deloc bine la meciul de la Cincinnati cu Borna Coric.
Totuși, spaniolul se motivează excelent la turneele de Grand Slam, ca dovadă că e cel mai titrat tenismen din istorie din acest punct de vedere, cu 22 de titluri majore, el fiind urmat de Novak Djokovic, care are cu unul mai puțin. US Open 2022 va avea loc în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo