Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Experiența US Open 2022: Cât costă biletele ca să-i vezi la New York pe Nadal, Serena sau Halep

Irina Aldea

Publicat 26/08/2022 la 18:59 GMT+3

US Open 2022 se apropie, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului va începe pe 29 august și se va încheia pe 11 septembrie, iar spectacolul de la Flushing Meadows se vede în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Fani la US Open

Credit imagine: Getty Images

Pregătirile pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului sunt în toi, iar fanii sunt fără îndoială nerăbdători să ajungă la Flushing Meadows pentru experiența pe care americanii sunt capabili să le-o ofere la US Open. Biletele sunt încădisponibile pe site-ul oficial al turneului, iar prețurile variază în funcție de rundă, teren și sesiune.
Dacă meciurile din calificări au fost disponibile gratis pentru fani, începând de luni, publicul va trebui să scoată bani serioși din buzunar pentru a-i putea urmări la treabă pe unii dintre cei mai buni tenismeni prezenți la competiție. Emma Răducanu și Daniil Medvedev sunt campionii en-titre. Legendele tenisului, Rafael Nadal și Serena Williams, sunt în căutarea gloriei la New York, deși pentru cea din urmă este și ultimul turneu al carierei.
CITEȘTE ȘI:

Experiența US Open 2022: Cât costă biletele ca să-i vezi la New York pe Nadal, Serena sau Halep

Prețul biletelor individuale pentru meciurile din primul tur de pe stadionul Arthur Ashe, care vor avea loc în perioada 29-30 august, pornește de la 69 de dolari și ajunge până la 1.000 de dolari. Acestea presupun un loc alocat în tribunele arenei principale, împreună cu accesul care se bazează pe principiul - primul venit, primul servit - la stadionul Louis Armstrong, la tribuna Grandstand și la toate celelalte terenuri din complex.
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Există pentru suporteri și posibilitatea cumpărării unui permis de intrare în complex pentru meciurile din primul tur pe toate arenele, mai puțin Arthur Ashe. Acest permis costă 70 de dolari și include, pe lângă acces liber în complex, posibilitatea prezenței în tribune pe arena Louis Armstrong, la Grandstand și la toate celelalte terenuri.
Există, de asemenea, diverse opțiuni disponibile pentru mai multe sesiuni grupate, cum ar fi sesiunea de deschidere, sesiunea de weekend (3-4 septembrie) etc. Pentru o experiență mai elevată la Flushing Meadows, sunt disponibile, de asemenea, diferite pachete de ospitalitate de lux. Prețurile pentru aceste pachete extravagante încep de la 645 de dolari și pot ajunge chiar la 1250 de dolari.

Organizatorii US Open 2022 le oferă fanilor toate posibilitățile la ediția din acest an

Finalele de la US Open 2022 vor avea loc în perioada 9-11 septembrie. Prima este finala de dublu masculin, care va avea loc vineri. Finala feminină de simplu și finala de dublu mixt vor avea loc sâmbătă, 10 septembrie, urmate de finala feminină de dublu și finala masculină de simplu, duminică. O mulțime de bilete au fost deja rezervate.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Finalele vor avea loc, bineînțeles, pe stadionul Arthur Ashe. Prețul biletelor pentru meciurile de sâmbătă pornește de la 184 de dolari, iar cele mai bune locuri ajung la peste 3000 de dolari. Prețul de pornire pentru finala masculină de duminică este de 552 de dolari și ajunge până la 3600 de dolari.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo