Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, sancționat dur de americani! Australianul a primit cea mai mare amendă de la US Open

Irina Aldea

Publicat 08/09/2022 la 06:50 GMT+3

Nick Kyrgios a cedat complet din punct de vedere mental, la finalul partidei cu Karen Khachanov, din sferturile US Open 2022. Extrem de dezamăgit de înfrângere, australianul și-a pierdut mințile și a distrus două rachete în timp ce adversarul său saluta publicul de la New York.

Kyrgios și-a ieșit din minți în timpul partidei cu Khachanov. A vorbit singur zeci de secunde

Nick Kyrgios a plecat de la US Open cu cea mai mare amendă a turneului pentru criza de nervi avută dupăînfrângerea încasată în faza sferturilorde finală în fața lui Karen Khachanov. Australianul a primit un avertisment în timpul setului al treilea pentru că a trântit la pământ o sticlă de băutură în semn de furie, iar apoi și-a vărsat frustrarea la finalul meciului pierdut în cinci seturi distrugând două rachete în timp ce rusul saluta publicul.
Aceste abateri l-au costat 14.000 de dolari americani, ceea ce a dus totalul amenzilor sale la 32.500 de dolari - de departe cea mai mare amendă primită de un jucător la US Open. Amenda pentru atitudinea avută în meciul cu Khachanov a fost a cincea abatere diferită a lui Kyrgios din timpul turneului, sancțiunile anterioare venind pentru scuipat în direcția echipei sale, înjurături și distrugerea rachetelor.
CITEȘTE ȘI:

Nick Kyrgios, cea mai mare amendă de la US Open

Suma este totuși eclipsată de premiul său pentru parcursul avut la Flushing Meadows la simplu și dublu, în valoare de 473.200 de dolari (aproximativ 411.000 de lire sterline). Kyrgios nu a încercat să își ascundă dezamăgirea față de înfrângerea suferită în fața lui Karen Khachanov, în timp ce căuta un prim titlu de simplu de Grand Slam.
"Sincer, mă simt ca naiba. Mă simt ca și cum aș fi dezamăgit atât de mulți oameni. Simt că aceste patru turnee sunt singurele care vor conta vreodată. E ca și cum ar trebui să o iei de la capăt. Trebuie să aștept până la Australian Open. Este pur și simplu devastator. Este sfâșietor. Nu doar pentru mine, ci și pentru toți cei pe care îi cunosc și care își doresc să câștig", a spus Kyrgios la New York. Khachanov îl va înfrunta vineri, în semifinale, pe Casper Ruud.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo