Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câtă lipsă de bun simţ şi fair-play! Ce a putut face Kyrgios, în timp ce Khachanov saluta publicul

Cristian Mihală

Publicat 07/09/2022 la 08:50 GMT+3

Nick Kyrgios a cedat complet din punct de vedere mental, la finalul partidei cu Karen Khachanov, din sferturile US Open 2022. Extrem de dezamăgit de prestaţia sa, australianul a distrus două rachete, imediat după ce a dat mâna cu adversarul.

Nick Kyrgios si complimenta con Karen Khachanov per la vittoria che lo proietta in semifinale allo US Open

Credit imagine: Getty Images

Odată cu eliminările lui Nadal şi Medvedev, Kyrgios era considerat marele favorit să câştige turneul de la Flushing Meadows. Cu experienţă într-o finală de Grand Slam (Wimbledon 2022, unde a pierdut la Djokovic), sportivul de la antipozi era printre cei doar 3 jucători ajunşi în sferturi care au mai evoluat într-un ultim act de Grand Slam.
Ca atare, experienţa era de partea lui, dar forma fantastică din ultimele luni reprezenta marele atu al lui Nick. Cu toate acestea, australianul a cedat neaşteptat în sfertul cu Karen Khachanov, scor 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 pentru rus.

Nick Kyrgios, ieşire nervoasă incredibilă la US Open

Imediat după ce adversarul a închis partida, Kyrgios a făcut o criză de nervi incredibilă, realizând că a ratat cea mai mare şansă a carierei de a câştiga un Grand Slam.
Momentul ales pentru ieşirea nervoasă a fost cât se poate de neinspirat, în contextul în care Nick a dat dovadă de un fair-play total, într-un moment în care Khachanov saluta publicul.
Trebuie spus că nu a fost singura ieşire a lui Kyrgios din partida din această noapte. La finalul setului 3, Nick a mai avut un moment de blackout: a distrus o sticlă şi a vorbit singur preţ de zeci de secunde.
picture

Kyrgios și-a ieșit din minți în timpul partidei cu Khachanov. A vorbit singur zeci de secunde

Fără a îi lua din merite lui Khachanov, disputa dintre cei doi s-a decis probabil la nivel mental, Kyrgios fiind extrem de consumat de presiunea partidei şi de incapacitatea de a-şi păstra echilibrul.
În semifinale, Karen Khachanov va da piept cu norvegianul Casper Ruud, care are şansa să devină numărul 1 mondial începând de luni.
Programul zilei, la US Open
US Open 2022 - 7 septembrie, transmisiuni Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo