Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams, primul pas spre titlul major cu numărul 24 la US Open! Victorie clară în primul tur

Irina Aldea

Actualizat 02/09/2020 la 01:57 GMT+3

Serena Williams nu a mai avut emoții în primul meci disputat la US Open 2020.

Serena Williams | Tennis US Open 2020 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Eliminată încă din optimile de finală săptămâna trecută la turneul de la Cincinnati, Serena Williams a părut mult mai dispusă la joc azi, în meciul din primul tur de la US Open. Marea campioană din Statele Unite ale Americii s-a calificat în runda secundă după ce a trecut de compatrioata ei, Kristie Ahn, scor 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.
Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open a început greu meciul, iar Ahn a profitat cu fiecare șansă pe care și-a procurat-o sau pe care a primit-o în dar de la Serena. Americanca și-a reglat tirul la timp și a obținut o calificare facilă în turul al doilea la turneul ei de casă, pe care l-a câștigat în șase rânduri: 1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014. În urma acestei victorii, Serena Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe victorii din istoria turneului major american:

Serena Williams, pe urmele titlului major cu numărul 24

US Open 2020 reprezintă pentru Serena Williams probabil cea mai mare șansă de a-și trece în palmares titlul major cu numărul 24, titlu pe care-l urmărește încă din 2018, de când a revenit în circuit după ce a dat naștere fetiței ei, Olympia Ohanian. Cu doar patru jucătoare din Top 10 prezente la Flushing Meadows, printre care și ea, Serena este hotărâtă să dea tot ce are mai bun pentru a egala recordul deținut de australianca Margaret Court.
În turul al doilea la US Open, Serena Williams va da piept cu rusoaica Margarita Gasparyan. Aceasta din urmă a trecut de Monica Puig în trei seturi, scor 6-3, 6-7, 6-0, la capătul unui meci care a durat două ore și 20 de minute de joc. Meciul dintre Serena Williams și Margarita Gasparyan va avea loc joi seară/noapte, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo