Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams trece și de testul "Sakkari" și este în sferturile de finală la US Open

Irina Aldea

Actualizat 07/09/2020 la 21:49 GMT+3

Serena Williams, a treia favorită la US Open, s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut testul Sakkari

Serena Williams

Credit imagine: Eurosport

Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală de la US Open după ce a trecut de Maria Sakkari, ocupanta locului 22 WTA, scor 6-3, (6) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 30 de minute de joc. De șase ori campioană la Flushing Meadows, Serena se va duela în continuare la New York cu învingătoarea partidei dintre Alize Cornet și Tsvetana Pironkova, meci aflat în desfășurare pe Eurosport 2 chiar acum.
Important de știut este faptul că Serena Williams și Maria Sakkari s-au întâlnit cel mai recent chiar în urmă cu două săptămâni, la turneul de la Cincinnati, acolo unde sportiva din Grecia s-a impus în trei seturi, scor 5-7, 7-6, 6-1. Serena se află în urmărirea titlului major cu numărul 24 și egalarea recordului deținut în prezent de Margaret Court. Totuși, marea campioană americană se poate mândri de faptul că este cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open. Chiar și așa, Serena vrea, și a afirmat asta în mai multe rânduri, să fie cea mai bună din istorie.
În urma victoriei obținute în această seară, Serena Williams a ajuns la 53 de sferturi de finală în turneele de Grand Slam. Dacă va ajunge în penultimul act, Serena va da peste una dintre Victoria Azarenka, Karolina Muchova, Elise Mertens sau Sofia Kenin. Pe partea cealaltă de tablou se regăsesc Jennifer Brady, Yulia Putintseva, Naomi Osaka și Shelby Rogers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo