Simona Halep se va întâlni în turul 2 al ultimului Grand Slam din 2021 cu Kristina Kucova, numărul 111 WTA. Partida este programată pe terenul 17, urmând a se disputa după meciul dintre Elina Svitolina și Rebeka Masarova, nu mai devreme de ora 19:30.
Aceasta va fi prima confruntare dintre Halep și Kucova. În primul tur de la US Open, românca a trecut în două seturi de Camila Giorgi, scor 4-6, 6-7 (3), în timp ce sportiva din Slovacia a învins-o într-o oră și 15 minute de joc pe Ann Li, scor 5-7, 1-6.

US Open 2021: Rezumatul meciului Simona Halep - Camila Giorgi 6-4, 7-6 (3)

Australian Open
Simona Halep, la Australian Open! Henin a dat verdictul: ce crede că poate face românca la Melbourne
ACUM 6 ORE
Dacă va trece de Kucova, Simona Halep o va înfrunta în turul 3 la US Open pe câștigătoarea duelului dintre Elena Rybakina și Caroline Garcia.

Simona Halep l-a impresionat pe Wilander la US Open

Mats Wilander a fost plăcut surprins de modul în care Simona Halep a servit la US Open, în partida din primul tur, cu italianca Giorgi. Fostul mare campion suedez crede că sportiva noastră va fi greu de învins, dacă va continua să fie atât de dominantă cu serviciul.
"Simona Halep e greu de învins. Nu am mai văzut-o servind așa. La 4-3 în primul set am devenit foarte atent. Aruncă mingea mai puțin și e mai constantă. Poate servi slice mai bine. E util.
Încearcă să obțină puncte mai ușoare, poate și din cauza accidentărilor din ultima vreme. Serviciul este cea mai importantă lovitură pentru Simona de acum înainte, pentru a face față jucătoarelor puternice din circuit", a spus Wilander, pentru Eurosport.

Simona Halep, interviu exclusiv. Ce spune despre partida din turul 2 de la US Open

Meciul din turul 2 al US Open, Kucova - Halep, va fi transmis de Eurosport 1 și Eurosport Player, după ora 19:30.
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
ACUM 12 ORE
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
IERI LA 16:19