Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Organizatorii US Open 2021 au anunțat când joacă Simona Halep în turul 2 cu Kristina Kucova

Bianca Dumitru

Actualizat 01/09/2021 la 07:05 GMT+3

Simona Halep o va înfrunta în turul 2 la US Open pe Kristina Kucova. Partida este programată astăzi, nu mai devreme de ora 19:30, pe terenul 17.

Simona Halep - US Open 2021

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep se va întâlni în turul 2 al ultimului Grand Slam din 2021 cu Kristina Kucova, numărul 111 WTA. Partida este programată pe terenul 17, urmând a se disputa după meciul dintre Elina Svitolina și Rebeka Masarova, nu mai devreme de ora 19:30.
Aceasta va fi prima confruntare dintre Halep și Kucova. În primul tur de la US Open, românca a trecut în două seturi de Camila Giorgi, scor 4-6, 6-7 (3), în timp ce sportiva din Slovacia a învins-o într-o oră și 15 minute de joc pe Ann Li, scor 5-7, 1-6.
picture

US Open 2021: Rezumatul meciului Simona Halep - Camila Giorgi 6-4, 7-6 (3)

Dacă va trece de Kucova, Simona Halep o va înfrunta în turul 3 la US Open pe câștigătoarea duelului dintre Elena Rybakina și Caroline Garcia.

Simona Halep l-a impresionat pe Wilander la US Open

Mats Wilander a fost plăcut surprins de modul în care Simona Halep a servit la US Open, în partida din primul tur, cu italianca Giorgi. Fostul mare campion suedez crede că sportiva noastră va fi greu de învins, dacă va continua să fie atât de dominantă cu serviciul.
"Simona Halep e greu de învins. Nu am mai văzut-o servind așa. La 4-3 în primul set am devenit foarte atent. Aruncă mingea mai puțin și e mai constantă. Poate servi slice mai bine. E util.
Încearcă să obțină puncte mai ușoare, poate și din cauza accidentărilor din ultima vreme. Serviciul este cea mai importantă lovitură pentru Simona de acum înainte, pentru a face față jucătoarelor puternice din circuit", a spus Wilander, pentru Eurosport.
picture

Simona Halep, interviu exclusiv. Ce spune despre partida din turul 2 de la US Open

Meciul din turul 2 al US Open, Kucova - Halep, va fi transmis de Eurosport 1 și Eurosport Player, după ora 19:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo