Articol scris de Timeea Franțescu
După retragerea timpurie de la Cincinnati, Halep a reluat antrenamentele la New York, pregătindu-se pentru ultimul Grand Slam al anului.
Deși până în acest moment Simona s-a pregătit pentru debutul turneului alături de Elise Mertens, ocupanta locului 16 WTA, sportiva o va avea astăzi alături pe conaționala sa, Mihaela Buzărnescu, sportivă clasată pe locul 154 în ierarhia mondială.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 15 ORE
Mihaela Buzărnescu a început deja lupta în cadrul turneului american, trecând de primul tur al calificărilor, după o victorie de două seturi în fața lui Kawa. Astfel, românca va evolua mâine împotriva sportivei din Germania, Niemeier, clasată pe locul 146 WTA.

Halep - pregătire fără presiune pentru US Open

Deși traversează o perioadă dificilă a carierei, Simona Halep se pregătește intens pentru turneul american, unde va debuta cu statutul de favorită 13 la cucerirea trofeului.
US Open este singurul turneu de Grand Slam în care sportiva nu a reușit să ajungă în finală, cea mai importantă reușită a sa fiind semifinala din 2015. Halep nu a participat la ediția anterioară a competiției americane, din cauza pandemiei de coronavirus. Absența Simonei de anul trecut vine ca un avantaj pentru aceasta deoarece românca nu va evolua sub presiunea apărării punctelor, spre deosebire de adversarele sale de temut.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40