Articol scris de Timeea Franțescu
După retragerea timpurie de la Cincinnati, Halep a reluat antrenamentele la New York, pregătindu-se pentru ultimul Grand Slam al anului.
Deși până în acest moment Simona s-a pregătit pentru debutul turneului alături de Elise Mertens, ocupanta locului 16 WTA, sportiva o va avea astăzi alături pe conaționala sa, Mihaela Buzărnescu, sportivă clasată pe locul 154 în ierarhia mondială.
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 9 ORE
Mihaela Buzărnescu a început deja lupta în cadrul turneului american, trecând de primul tur al calificărilor, după o victorie de două seturi în fața lui Kawa. Astfel, românca va evolua mâine împotriva sportivei din Germania, Niemeier, clasată pe locul 146 WTA.

Halep - pregătire fără presiune pentru US Open

Deși traversează o perioadă dificilă a carierei, Simona Halep se pregătește intens pentru turneul american, unde va debuta cu statutul de favorită 13 la cucerirea trofeului.
US Open este singurul turneu de Grand Slam în care sportiva nu a reușit să ajungă în finală, cea mai importantă reușită a sa fiind semifinala din 2015. Halep nu a participat la ediția anterioară a competiției americane, din cauza pandemiei de coronavirus. Absența Simonei de anul trecut vine ca un avantaj pentru aceasta deoarece românca nu va evolua sub presiunea apărării punctelor, spre deosebire de adversarele sale de temut.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Roland Garros
Halep a spus cum încearcă să-și schimbe jocul! Ce i-a transmis Mouratoglou după eșecul de la Paris
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Simona Halep a suferit un atac de panică la Roland Garros! Explicațiile româncei după eliminare
ACUM 11 ORE