Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Sorana Cîrstea joacă azi la US Open, în turul 2, în direct pe Eurosport. Ora disputei cu Rogers

Cristian Mihală

Actualizat 02/09/2021 la 08:50 GMT+3

Sorana Cîrstea va evolua astăzi, după ora 22:00, în turul secund la US Open, în direct la Eurosport, contra sportivei din SUA Shelby Rogers.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Ziua de miercuri a fost una în care multe dintre partide au fost reprogramate din cauza ploii. Ca atare, programul de azi e unul extrem de comprimat, iar în această dimineață organizatorii au anunțat ordinea de joc din ziua a 4-a de la Flushing Meadows.
Sorana Cîrstea e una dintre cele două sportive din România care e încă în concurs, iar jucătoarea din Târgoviște va reveni azi în arenă. Sori va evolua pe terenul 11 contra lui Shelby Rogers, după ora 22:00. Confruntarea româncei e a treia pe acea arenă, după duelurile Anett Kontaveit - Jil Teichman și Aslan Karatsev - Jordan Thompson.

Sorana Cîrstea, șansă bună să treacă în turul trei la US Open

Sorana Cîrstea a fost ocrotită de șansă la tragerea la sorți, în primele două tururi având în față adversare abordabile.
Dacă în primul tur, a avut un duel cu rusoaica Kudermetova, acum are în față o sportivă mai slab clasată, adversara de azi ocupând locul 43 WTA. Shelby Rogers a trecut în primul tur de la New York de Madison Brengle, în două seturi, însă nu se află într-un moment ideal al carierei. Tenismena din SUA a fost eliminată în primul tur la 3 din ultimele 5 turnee înainte de Flushing Meadows. Totuși, ea s-a simțit mereu bine la US Open, unde a bifat și performanța carierei într-un Grand Slam (sferturi de finală, în 2020).
CITEȘTE ȘI
Cele două sportive s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată, la un turneu desfășurat la Rio de Janeiro. Atunic, sportiva din SUA se impunea în semifinalele competiției, după un dublu 6-4 cu sportiva noastră. În cazul în care va trece în turul trei, pe Sorana Cîrstea o va aștepta cel mai probabil un duel cu cea mai în formă sportivă din circuit, numărul unu mondial, Ashleigh Barty.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo