Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ajla Tomljanovic, ajutată de o americancă "să-i încheie" cariera Serenei Williams

Bianca Dumitru

Publicat 22/06/2023 la 23:16 GMT+3

Ajla Tomljanovic a fost ultima adversară a Serenei Williams înainte de retragerea din tenis. Sportiva din Australia a fost sfătuită, înainte de meciul din 16-imile US Open, de Chris Evert, care i-a spus ce are de făcut.

Rezumatul unui meci istoric, ultimul al carierei pentru Serena Williams - înfrângere cu Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a învins-o anul trecut, în 16-imile US Open, pe Serena Williams, în 3 seturi, scor 7-5, 6-7 (4), 6-1, după 3 ore și 7 minute de joc. În urma eșecului suferit, sportiva din SUA și-a încheiat cariera.
Acum, în cadrul sezonului 2 al serialului Break Point, Chris Evert a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu australianca de pe locul 58 WTA.
Fosta mare jucătoare de tenis a dezvăluit și ce sfat i-a dat lui Tomljanovic înaintea meciului cu Serena Williams, motivând-o să reușească să o învingă pe legendara sportivă de 40 de ani.
"Uite, trebuie să fii curajoasă acolo... Trebuie să arăți un pic de agresivitate... E americană, oamenii o vor aplauda. Nu lăsa asta să te deranjeze, ok? Sincer, nu e nimic personal", i-a spus Chris Evert.
Citește și:

AJLA TOMLJANOVIC, DISCURS LA SUPERLATIV DESPRE SERENA WILLIAMS

După meciul de la US Open, Serena Williams a fost prima care a luat cuvântul în fața spectatorilor din tribune. Americanca a plâns ca un copil înainte de a părăsi cea mai mare arenă de tenis din lume în uralele publicului.
Apoi, Ajla Tomljanovic a venit și ea la microfon și a vorbit la superlativ despre legendara tenismenă căreia i-a încheiat cariera, la aproape 41 de ani.
"Îmi pare atât de rău pentru că acesta e finalul. Serena a făcut atât de multe pentru tenis, pentru mine, am urmărit-o de când eram mică. Am crezut că voi pierde, presiunea a fost mereu asupra mea.
E Serena, știam că trebuie să iau punct cu punct, nici nu știu câte mingi de meci am avut. E cea mai bună din toate timpurile.
Setul 2 a fost pierdut fără să fi făcut prea multe lucruri greșit. Ea a jucat pur și simplu incredibil. Serena ne-a transmis că niciun vis nu e prea mare. Și eu călătoresc alături de familie, știu cum e, fără Serena nu vor mai fi la fel lucrurile, ne va lipsi cu siguranță", a declarat Ajla Tomljanovic, toamna trecută.
picture

Ajla Tomljanovic, discurs lacrimogen după ce i-a încheiat cariera Serenei Williams la US Open

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo