Simona Halep, a șaptea favorită de pe tabloul de simplu de la US Open, a cedat încă din primul tur la US Open după ce a fost învinsă în mod surprinzător de jucătoarea venită din calificări, Daria Snigur. Ucraineanca de pe locul 124 WTA s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 41 de minute de joc.
Simona Halep a avut un start dezastruos de meci și a cedat în mod clar manșa inaugurală, însă setul secund a fost mult mai bun din partea româncei, set pe care l-a câștigat la 0. Snigur părea total depășită de situație, însă în decisiv a început să domine din nou, iar românca nu a mai putut recupera. De la 1-5 în setul 3, Simona a revenit la 4-5, însă Snigur a încheiat meciul în ultimul moment.
WTA: CINE CÂȘTIGĂ MARELE TROFEU LA US OPEN?
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 11 ORE
CITEȘTE ȘI:

Daria Snigur, în lacrimi după ce a învins-o pe Simona Halep la US Open 2022

La final, Snigur a izbucnit în lacrimi. Tatăl ei, din tribune, la fel. Ucraineanca și-a găsit cu greu cuvintele la interviul de după meci, acordat chiar pe teren: "Sunt foarte fericită, e imposibil pentru mine să spun ceva acum. Îi mulțumesc Simonei pentru acest meci incredibil. E o experiență fantastică, e imposibil să câștigi împotriva ei. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi și ne-au urmărit.
Am fost foarte emoționată, dar am încercat să dau ce e mai bun. Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Mulțumesc tuturor, slavă Ucrainei!", a fost mesajul transmis de Daria Snigur, după victoria carierei obținută în fața Simonei Halep.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/08/28/3440421.jpg
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00