Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Martina Navratilova nu crede că Serena Williams e "The GOAT"! Declarația "curioasă" oferită în SUA

Irina Aldea

Publicat 05/09/2022 la 02:43 GMT+3

Martina Navratilova a vorbit în SUA despre "GOAT-ul" din tenisul feminin și a oferit o declarație "curioasă" în privința Serenei Williams, despre care mulți spun că e fără doar și poate cea mai bună din toate timpurile.

Serena Williams & Martina Navratilova

Credit imagine: Eurosport

Martina Navratilova consideră că Serena Williams este fără îndoială una dintre cele mai mari tenismene din istorie, însă în privința discuției bazate pe "The GOAT", fosta legendară jucătoare crede că generațiile nu ar trebui comparate și că discuțiile sunt clar subiective. Ea a ales să nu numească o anumită jucătoare ca fiind cea mai mare din toate timpurile.
Fosta mare jucătoare de tenis s-a declarat neutră în evaluarea locului ocupat de Williams în dezbaterea "GOAT" și consideră că jucătoarele din mai multe generații nu pot fi comparate. Ea a transmis, de asemenea, că există diferite măsurători ale succesului care pot fi folosite pentru a determina dacă un jucător este cel mai mare jucător din toate timpurile în tenis.
CITEȘTE ȘI:

Navratilova nu crede că Serena Williams e "The GOAT"

Navratilova, care deține în continuare recordul pentru cele mai multe titluri WTA câștigate (167), a vorbit despre Serena Williams și despre statutul de "GOAT" al acesteia într-un interviu recent acordat la US Open: "Toată lumea vorbește despre GOAT, dar nu poți compara generațiile. Există o mână de oameni, cei mai buni din toate timpurile, care își au locul acolo. Pentru poate ultimele două generații, Serena este clar cea mai bună. Dar din toate timpurile? Depinde cum o vezi. Este foarte greu pentru mine să spun asta pentru că, evident, nu sunt imparțială", a transmis Navratilova.
Navratilova a mai declarat că nu crede că Steffi Graf a fost cea mai mare în vremurile în care domina circuitul și a câștigat 22 de Grand Slam-uri. Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Navratilova a reflectat asupra circumstanțelor diferite din generațiile sportului: "Nici eu nu credeam că Steffi Graf era cea mai mare când a câștigat 22 de turnee majore. Trebuie să te uiți la întreaga imagine. Eu personal nici măcar nu am jucat la Australian Open sau chiar la Roland Garros o grămadă de ani. În epoca modernă, Serena e evident că nu are rivală, dar în istorie, nu știu ce să zic", a mai spus Navratilova.
Seren Williams, câștigătoare a 23 de titluri majore, se află pe locul al doilea în istorie, după recordul all-time al lui Margaret Court, de 24 de titluri. Williams a câștigat, de asemenea, 14 titluri de Grand Slam la dublu feminin și alte două titluri majore la dublu mixt. De cealaltă parte, Navratilova a câștigat 18 titluri de Grand Slam la simplu, 31 la dublu și 10 la dublu mixt în cariera sa fabuloasă.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 4 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo