Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios a ales favoritul la câștigarea US Open! Opțiunea surprinzătoare a australianului

Nicu Savin

Publicat 22/08/2022 la 22:59 GMT+3

Nick Kyrgios a făcut finală la Wimbledon și este văzut cu șanse mari la avea un parcurs foarte bun și la US Open. Australianul nu se consideră însă favorit la câștigarea trofeului, considerând că ibericul Carlos Alcaraz are prima șansă.

Nick Kyrgios

Credit imagine: SID

Nick Kyrgios este printre cei mai în formă jucători ai momentului în circuitul ATP. Australianul a jucat prima sa finală de Grand Slam din carieră la Wimbledon, unde a pierdut în fața lui Novak Djokovic, iar apoi a continuat să impresioneze și în SUA.
După ce a câștigat turneul de la Washington, Kyrgios a ajuns până în sferturi la Montreal (a pierdut cu Hurkacz), iar apoi s-a oprit în turul secund la Cincinnati (a pierdut cu Fritz), dar opinia generală a specialiștilor este că poate avea un parcurs lung la US Open.
Citește și:

Kyrgios l-a nominalizat pe Alcaraz ca favorit la câștigarea US Open

Aflat pe locul 26 în lume, Kyrgios nu se consideră favorit la cucerirea trofeului în ultimul Grand Slam al anului. Australianul a răspuns unei provocări lansate de Eurosport, în care se cerea nominalizarea jucătorului care se va impune la US Open, și l-a numit pe Carlos Alcaraz.
Ibericul nu a excelat la turneele din SUA , pierzând în primul tur la Montreal, contra lui Tommy Paul, și în sferturi la Cincinnati, contra lui Cameron Norrie, dar este văzut printre principalii pretendenți la titlu la Flushing Meadows. Alcaraz ar putea ajunge chiar lider mondial dacă va câștiga la New York, dar nu depinde doar de el: va fi pe primul loc în lume dacă va cuceri trofeul, dar să nu-l învingă în finală pe Rafa Nadal.
Dacă cei doi iberici se vor duela în ultimul act, iar Alcaraz va câștiga, vor fi la egalitate de puncte, dar Rafa va fi lider mondial pentru că are mai multe puncte adunate la turneele de Grand Slam și turnee Masters.
Turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate în România de Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo