Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams își amână retragerea din tenis! Americanca e în turul 2 la US Open 2022, după victoria cu Danka Kovinic

Irina Aldea

Publicat 30/08/2022 la 04:13 GMT+3

Serena Williams a reușit marți dimineață să-și amâne retragerea din tenis, după ce a trecut în minimum de seturi la Flushing Meadows de muntenegreanca Danka Kovinic.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Într-o atmosferă de-a dreptul incendiară pe arena Arthur Ashe, Serena Williams și-a amânat retragerea din tenis, americanca învingând-o pe muntenegreanca Danka Kovinic cu scorul de 6-3, 6-3 în runda inaugurală de la US Open 2022. Serena s-a impus după o oră și 40 de minute de joc, în uralele spectatorilor de seamă de la Flushing Meadows.
picture

Serena Williams, intrare strălucitoare pe Arena Arthur Ashe, pentru meciul cu Kovinic la US Open

În fața a 23.000 de persoane, Serena Williams a reușit s-o neutralizeze pe Danka Kovinic la primul lor meci direct. Cu același serviciu foarte puternic pe care-l știm, americanca a făcut spectacol în ambianța electrizantă de pe arena principală de la US Open.
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams nu se retrage (încă). Americanca e în turul 2 la US Open 2022

În continuare, Serena Williams are o misiune extrem de dificilă. Americanca va da peste a doua favorită a turneului, Anett Kontaveit, care a trecut în runda inaugurală de Jaqueline Cristian. Prin victoria din această dimineață, Serena Williams își menține viu visul de a egala recordul all-time deținut de Margaret Court (24 de titluri de Grand Slam). Americanca are acum 23 de titluri majore în palmares.
La US Open, Serena Williams s-a impus de șase ori în carieră, în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014. Cele mai multe turnee le-a obținut la Australian Open și Wimbledon, la fiecare dintre cele două turnee mari impunându-se de câte șapte ori.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 29 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo