Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Novak Djokovic! Un antrenor de legendă a dat verdictul despre 'Lunetistul sârb'

Irina Aldea

Publicat 18/09/2023 la 17:48 GMT+3

Fostul antrenor al surorilor Williams și al altor superstaruri din tenis, Rick Macci, a vorbit despre Novak Djokovic și despre câte titluri de Grand Slam mai poate sârbul să câștige în viitor.

Djokovic - Medvedev - US Open Rezumat

Fostul antrenor al Serenei Williams, Rick Macci, a făcut recent o prognoză cu privire la câte titluri de Grand Slam va mai câștiga Novak Djokovic până la finalul carierei sale. Djokovic a egalat-o pe Margaret Court în ceea ce privește clasamentul all-time al titlurilor majore cucerite în istorie, când l-a învins pe Daniil Medvedev cu 6-3, 7-6(5), 6-3 în finala de la US Open 2023.
picture

Novak Djokovic, 24! Cele mai tari puncte din finala de la US Open, cu Daniil Medvedev

În urma acestui rezultat, antrenorul de tenis Rick Macci a declarat că sârbul se află încă în floarea vârstei. Într-o postare pe X (fostul Twitter), americanul a dezvăluit că a fost rugat să prezică numărul de titluri majore pe care ar mai putea să-l câștigesuper-campionul sârb înainte de a se retrage în plină glorie.
CITEȘTE ȘI:

Câte titluri de Grand Slam mai câștigă Novak Djokovic. Pronosticul lui Rick Macci

Rick Macci e de părere că Djokovic ar mai putea câștiga cel puțin patru turnee de Grand Slam dacă rămâne sănătos: "Am fost întrebat câte titluri de Slam mai poate câștiga Novak Djokovic. Dacă 'Omul Elastic' rămâne sănătos, care este cheia principală a ușii din față a turneelor majore, simt că 'Lunetistul sârb' poate ținti cel puțin încă patru", a scris Macci.
Între timp, jucătorul originar din Belgrad va fi dornic să doboare recordul all-time pentru cele mai multe titluri de Grand Slam la Australian Open de anul viitor - unde a cucerit marele trofeu de 10 ori până acum. Nici măcar la vârsta de 36 de ani nu dă semne Nole că ar încetini. În mod remarcabil, el a câștigat 12 titluri de Grand Slam după ce a împlinit 30 de ani în luna mai 2017. Palmaresul de triumfuri al sârbului la turneele de Grand Slam de la împlinirea vârstei de 30 de ani include patru titluri la Australian Open, patru la Wimbledon, două la Roland Garros și două la US Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo