Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noua senzație din tenis are o "armată" în spate: 44 de sponsori, echipă de 14 oameni: "Sunt foarte serios!"

Irina Aldea

Actualizat 31/08/2023 la 20:48 GMT+3

Dominic Stricker e fără doar și poate unul dintre cei mai promițători tineri tenismeni din Elveția. După Federer și Wawrinka, fanii sportului alb din Țara Cantoanelor au așteptări mari, iar Stricker ar putea fi noul star elvețian din circuitul ATP.

Tsitsipas - Stricker - US Open Rezumat

Dominic Stricker are un parcurs de vis la US Open anul acesta. În vârstă de 21 de ani, sportivul aflat pe locul 128 ATP a ajuns în premieră în turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, obținând victoria carierei. După ce a trecut în patru seturi de Alexei Popyrin, Stricker l-a eliminat din competiție pe favoritul numărul 7, Stefanos Tsitsipas.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Înainte de Tsitsipas, care reprezintă fără îndoială cea mai mare victorie a carierei, Stricker a mai învins jucători precum Marin Cilic sau Hubert Hurkacz. Puțini știu însă că Dominic Stricker are o "armată" de oameni în spate: nu mai puțin de 44 de sponsori și un staff din care fac parte 14 oameni, printre care și părinții lui, Stephan și Sabine, dar și sora sa, Michele.
CITEȘTE ȘI:

Dominic Stricker are 44 de sponsori și 14 oameni în staff

Dacă nu multă lume îl cunoștea pe Dominic Stricker înainte, după meciul cu Stefanos Tsitsipas e fără îndoială un nume care va fi ținut minte. Cea mai mare schimbare pentru tânărul elvețian, care l-a ajutat cu siguranță în parcursul său de până acum de la US Open, o reprezintă dieta lui. Dezvăluirile le-a făcut chiar el, la New York.
"În afara circuitului, totul a devenit mult mai serios. Nu am făcut lucruri nebunești, dar mi-am schimbat dieta: mănânc mai puțin zahăr, mai puțină ciocolată și mai puține alimente de acest tip. M-am schimbat foarte mult. Și echipa mea face la fel, așa că este minunat să simți acest sprijin din partea lor. Este grozav să văd că organismul meu este capabil să facă față la patru ore de tenis la nivel înalt. Mă simt mai bine pe teren decât anul trecut, jocul meu s-a îmbunătățit. Știu că, dacă voi continua să fac lucrurile în acest fel, și clasamentul meu se va îmbunătăți în curând", a transmis Stricker la Flushing Meadows, înainte de meciul din turul al treilea, cu Benjamin Bonzi.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo