Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2023 | Medvedev nu e deranjat de faptul că nu e pus pe aceeași treaptă cu Djokovic și Alcaraz! "Nu îmi pasă"

Dani Morar

Actualizat 30/08/2023 la 15:40 GMT+3

Daniil Medvedev s-a calificat în turul 2 la US Open 2023, învingându-l mai ușor decât se aștepta pe Attila Balazs. Rusul a pierdut doar două game-uri, iar după meci a recunoscut că nu este deranjat de faptul că nu e plasat pe aceeași treaptă cu Novak Djokovic și Carlos Alcaraz.

Medvedev - Balazs - US Open Rezumat

Daniil Medvedev a obținut biletul pentru turul secund de la US Open 2023. Rusul s-a impus în minimum de seturi în fața ungurului Attila Balazs, scor 6-1, 6-1, 6-0, după doar o oră și 14 minute de joc.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Rusul a fost întrebat dacă nu e deranjat de faptul că Djokovic și Alcaraz au acaparat toată atenția în circuitul ATP și a avut un răspuns genial. Medvedev spune că treaba lui e să-și vadă de propriul joc, lăundând performanțele celor doi rivali, din 2023.
"Nu îmi pasă. Este normal ca Alcaraz și Novak Djokovic să fie cele mai mari nume. Au cifre mult mai bune, mai multe Grand Slamuri. Anul acesta au jucat niște finale uluitoare.
Obiectivul meu este să încerc să joc bine și să ajung acolo unde sunt ei, adică în semifinale. Chiar dacă ei pierd, eu vreau să ajung acolo și să joc împotriva altor jucători și să încerc să-i înving. E singurul lucru pe care îl pot face", a declarat Daniil Medvedev.
Citește și:

Carlos Alcaraz vrea să revină pe locul 1 ATP, în dauna lui Djokovic

Carlitos și-a exprimat dorința de a recăpăta "fotoliul" de lider mondial, după ce Djokovic și-a asigurat acea poziție grație victoriei din primul tur la US Open. După turneul american, Nole va reveni pe locul 1, iar Alcaraz va fi nevoit din nou să intre în cursă cu sârbul pentru a reveni în topul ierarhiei ATP. În acest sens, câștigătorul din acest an de la Wimbledon a vorbit despre obiectivul său pentru restul anului 2023.
"Am fost entuziasmat să mă întorc (n.r. la US Open), dar nu mă gândesc la apărarea titlului, nici la faptul că am fost campion anul trecut. Mă focusez să joc la cel mai bun nivel, să mă întorc la nivelul pe care l-am arătat anul trecut și să încerc să fac aceleași lucruri. Încerc să stau departe de toată presiunea pe care oamenii o pun pe mine în calitate de campion en-titre.
Acum este un obiectiv pentru mine să fiu numărul 1 (n.r. în clasamentul mondial). Am spus înainte că eu și Novak ducem o bătălie foarte bună pentru locul 1. Știam că o să-l recapete după US Open. Când turneul se va încheia o să încerc să îl obțin înapoi pe cât de repede posibil.
Acesta este obiectivul meu. Lucrez la el. Sezonul are multe turneee până la sfârșitul anului, deci voi încerca să îl obțin înapoi până la finalul anului", a declarat Alcaraz, citat de Punto de Break.
În următorul tur, Alcaraz va da piept cu sud-africanul Lloyd Harris (177 ATP).
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo