Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng.
Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu. Simona Halep era campioana en-titre la Roma la ediția din acest an.

Simona Halep va rămâne pe locul 3 WTA și după turneul de la Roma

Wimbledon
Simona Halep revine încrezătoare la Wimbledon. Super-anunţul făcut de marea noastră campioană
ACUM 4 ORE
Sportiva noastră era în pericol să piardă locul 3, pe care-l ocupă în prezent, dacă Elina Svitolina s-ar fi impus pentru a treia oară în carieră la Foro Italico. Ucraineanca era singura jucătoare care o putea întrece pe Simo în clasament. Aryna Sabalenka avea și ea această șansă, dar a fost eliminată încă din faza optimilor de finală.
Elina Svitolina, dublă campioană la Foro Italico, a fost azi eliminată în faza sferturilor de finală de la Roma de către campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek, scor 6-2, 7-5, în favoarea sportivei din Polonia, după un meci care a durat o oră și 38 de minute de joc. Cel mai probabil, Simona Halep nu va participa la al doilea turneu de Grand Slam al anului și va pierde acolo puncte, însă deocamdată rămâne pe podium.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Wimbledon women
Simona Halep își poate apăra titlul la Wimbledon în fața tribunelor pline! Decizia luată de englezi
IERI LA 07:13
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06