Simona Halep are ca principal obiectiv în această perioadă Grand Slam-ul de la Roland Garros, unde a devenit campioană în 2018. Sportiva noastră a jucat relativ puțin pe zgură înainte de marele turneu de la Paris, dar speranțele într-un rezultat bun sunt mari, mai ales că accidentarea suferită la Indian Wells a fost lăsată în urmă.
După Roland Garros, Simona Halep își va îndrepta atenția către sezonul de iarbă, suprafață pe care nu a mai jucat de 3 ani, de la titlul cucerit la Wimbledon. Românca se va pregăti pentru Grand Slam-ul de la All England Club la cel puțin un turneu pe iarbă. Cu siguranță, românca va juca la Birmingham, organizatorii anunțând-o printre numele importante care au confirmat prezența.
"A avea campioni importanți la evenimentul Rothesay Classic WTA 250 este o perspectivă incredibilă pentru toți fanii tenisului și sportului deopotrivă! Emma Răducanu, Simona Halep, Jelena Ostapenko și Sloane Stephens vor oferi cu siguranță unele dintre cele mai tari show-uri, în timp ce vor da totul pentru a câștiga și de a ridica deasupra capului celebrul Trofeu Maud Watson", a declarat Patrick Hughesman, directorul turneului, citat de Tennis365.
Wimbledon
Serena, replică total neașteptată când a fost întrebată de Mouratoglou! Răspunsul ei a ajuns viral
ACUM 15 ORE
Citește și:

Simona Halep a mai jucat o singură dată la Birmingham

Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic.
În funcție de parcursul de la Roland Garros, Simona ar mai putea participa sau nu la un alt turne înainte de Birmingham, programat între 13 și 19 iunie. Dacă va ajunge în fazele finale la Paris, românca va sări probabil peste prima săptămână din sezonul de iarbă, când sunt programate două turnee: S'Hertogenbosch și Nottingham.
Între turneul de la Birmingham și Wimbledon vor mai avea loc alte 3 turnee pe iarbă, la Eastbourne și Bad Homburg, astfel că e posibil ca Simona să participe și la unul dintre acestea pentru a se pregăti de al 3-lea turneu de Grand Slam al anului.
Simona Halep are două titluri câștigate în carieră, la S'Hertogenbosch (2013) și Wimbledon (2019).
Wimbledon
Simona Halep, avertizată de un fost antrenor înaintea meciului cu Muchova de la Wimbledon
ACUM 17 ORE
Wimbledon
Swiatek a reacționat după ce "a câștigat" lupta cu Simona Halep pentru terenul central la Wimbledon
ACUM 20 ORE