Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Birmingham! Românca, învinsă de Shuai Zhang în 3 seturi

Irina Aldea

Publicat 16/06/2022 la 20:23 GMT+3

Gabriela Ruse, a 55-a jucătoare a lumii, a fost eliminată din păcate în optimile de finală la turneul de la Birmingham. Shuai Zhang s-a impus în 3 seturi muncite.

Gabriela Ruse

Credit imagine: Getty Images

Gabriela Ruse, ocupanta locului 55 WTA, s-a oprit în optimile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Birmingham. Sportiva noastră a fost învinsă de către favorita numărul 8, chinezoaica Shuai Zhang cu scorul de 6-2, 2-6,7-5, la capătul unui meci care a durat exact două ore de joc.
În primul set, Gabriela Ruse a fost prima care a obținut break-ul, însă din păcate nu a reușit să-l consolideze, iar Shuai Zhang a obținut ulterior break-ul în toate game-urile de retur, câștigând manșa inaugurală cu 6-2. Setul secund a fost mult mai bun pentru Gabriela, care a forțat mai mult la retur și a reușit să reintre în meci, trimițând partida în set decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Gabriela Ruse s-a oprit în optimi la Birmingham

Gabriela Ruse a avut avantajul prima în setul decisiv, însă nu a reușit să ducă la bun sfârșit revenirea, astfel că Zhang s-a impus în final după două ore. Chinezoaica se va duela pentru un loc în semifinale cu Dayana Yastremska, care a trecut de favorita numărul 1, Jelena Ostapenko.
În sferturile de finală, România are două reprezentante. E vorba despre Simona Halep, a doua favorită de la turneu, care se va duela vineri cu favorita gazdelor, Katie Boulter, și Sorana Cîrstea, a șasea favorită de pe tablou, care se va duela pentru un loc în semifinale cu croata Donna Vekic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo