Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep "a gafat" la interviu după victoria cu Tsurenko, la Birmingham: "Nu știu la ce să mă aștept"

Irina Aldea

Publicat 13/06/2022 la 18:52 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în optimi la Birmingham după ce a trecut de Lesia Tsurenko, iar la interviul de după meci a gafat spunând că nu a întâlnit-o niciodată pe Harriet Dart, următoarea ei adversară.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Birmingham după ce a trecut de Lesia Tsurenko cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră și 18 minute de joc. În continuare, Simona se va duela britanica Harriet Dart, ocupanta locului 106 WTA. Aceasta din urmă a trecut de Camila Osorio cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc.
Simona Halep și Harriet Dart s-au întâlnit până acum o singură dată în circuit, la Australian Open în 2020, în turul al doilea. Atunci, românca s-a impus fără mari emoții, cu scorul de 6-2, 6-4. Totuși, Simo a uitat acel meci pentru că la interviul de după meci a spus că nu a mai întâlnit-o niciodată pe sportiva din Marea Britanie, beneficiară a unui wildcard.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep "a gafat" la interviu după victoria cu Tsurenko, la Birmingham

"Nu am jucat niciodată împotriva ei, doar am urmărit-o pe ea jucând de foarte multe ori, nu știu la ce să mă aștept pentru că nu am jucat, dar voi vedea. Eu sunt pregătită și voi da totul să obțin victoria", a spus Simona Halep despre următoarea ei adversară de la Birmingham, Harriet Dart.
Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic. Simona Halep joacă la Birmingam primele meciuri pe iarbă în ultimii 3 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo