Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, afirmație îngrijorătoare după calificarea în semifinale la Birmingham: "Nu m-am simțit prea bine pe teren"

Irina Aldea

Actualizat 17/06/2022 la 20:05 GMT+3

Simona Halep, a doua favorită de la Birmingham, s-a calificat azi în semifinale la Birmingham. Sportiva noastră a învins-o în minimum de seturi pe favorita gazdelor, Katie Boulter.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal de simplu, s-a calificat în penultimul act la Birmingham după ce a trecut de Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc. Sportiva noastră a avut probleme serioase în primul set cu Boulter, dar și-a ridicat pe parcurs nivelul de joc și a profitat de erorile britanicei.
Pentru calificarea în penutlimul act la Birmingham, Simona Halep va primi 11.000 de dolari și 110 puncte în ierarhia WTA de simplu. Pentru un loc în marea finală, Simona Halep o va avea de înfruntat pe învingătoarea partidei dintre Beatriz Haddad Maia (32 WTA) și Camila Giorgi (26 WTA - a treia favorită).
CITEȘTE ȘI:

Mesajul transmis de Simona Halep după calificarea în semifinale la Birmingham

"Am simțit că a fost un meci foarte dificil. Nu m-am simțit foarte bine pe teren, dar m-am luptat. M-am chinuit, dar nu am cedat și sunt mulțumită că am câștgiat. Nu e deloc ușor pe iarbă să rămâi în punct. Nu o știam, nu mai jucasem niciodată înainte, nu este ușor pe iarbă. Fiecare meci este important, mă gândesc la acest turneu, nu mă gândesc încă la Wimbledon, vreau să mă concentrez la acest turneu, să-l termin cu bine și apoi vom vedea. Mă bucur de atmosfera de aici, de suporterii care mă susțin mereu. Mă voi uita la meciul Giorgi – Haddad Maia, iar apoi mă voi gândi la meciul următor", a spus Simona la interviul de după meci.
Tot vineri, Sorana Cîrstea, locul 36 WTA şi favorită 6, s-a calificat în semifinale trecând de croata Donna Vekic, locul 92 WTA, scor 5-7, 6-3, 6-4. Cîrstea va juca în penultimul act cu Shuai Zhang (China, 54 WTA şi favorită 8).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo