Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham. Românca a învins-o în optimile de finală pe britanica Harriet Dart, scor 6-3, 6-2, după doar 62 de minute de joc.
Campioana de la Wimbledon 2019 a făcut o partidă foarte bună, singurele probleme pe care le-a avut fiind în debutul partidei, când a fost condusă cu 0-2. De atunci, Halep nu s-a mai uitat înapoi și a făcut o partidă excelentă.
Prestația de astăzi a mulțumit-o și pe Halep. Românca speră ca în aceste meciuri pe care le dispută înaintea turneului de la Wimbledon să regăsească acea stare de spirit pe care a avut-o și în 2019, atunci când a cucerit titlul de la All England Club.
Wimbledon
Simona Halep - Paula Badosa LIVE TEXT, în optimile de la Wimbledon, LIVE pe Eurosport 2, ora 17:30
ACUM 2 ORE
Citește și:

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Birmingham

În interviul de la finalul partidei, Halep a început prin a repara "greșeala" din interviul precedent, atunci când a uitat că a mai jucat împotriva britanicei, dar le-a mulțumit și spectatorilor care au încurajat-o și au fost corecți cu ea, chiar dacă a jucat împotriva unei jucătoare din Marea Britanie:
"Am mai jucat cu ea, dar am jucat foarte multe meciuri și nu am o memorie bună. A fost foarte greu pe iarbă, deoarece ea este obișnuită cu această suprafață, dar sunt mulțumită de modul în care am jucat azi.
Am parte de o susținere importantă de fiecare dată când joc, vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați încurajat și pe mine. Ați fost corecți cu mine, apreciez.
Am acea flacără în mine, nu știu dacă și jocul. Fac tot ce pot de fiecare dată când intru pe teren. Caut să joc cât mai multe meciuri și să regăsesc acea stare de spirit din 2019. Ușor-ușor simt o conexiune cu terenul și mă simt din ce în ce mai bine", a declarat Simona Halep.
În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Katie Boulter (141 WTA), jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum. Tot astăzi, Boulter a trecut în optimi de Caroline Garcia (74 WTA), scor 7-6(5), 6-1.
"Știu că are un serviciu puternic, așa că va fi dificil de returnat. Fiecare meci e dificil pe iarbă, niciodată nu știi la ce să te aștepți. Voi fi pregătită, sunt aici să dau tot ce am mai bun", a încheiat Simona Halep.
Wimbledon
Simona Halep - Paula Badosa, sub lupa specialiștilor! Singurul mod în care poate fi învinsă românca
ACUM 3 ORE
Wimbledon
Wimbledon 2022, scena surprizelor! Minim o jucătoare fără finală de Grand Slam va fi în ultimul act
ACUM 14 ORE