Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a învins-o pe Harriet Dart și s-a calificat în sferturile de la Birmingham

Cristian Mihală

Actualizat 15/06/2022 la 18:41 GMT+3

Simona Halep a învins-o pe Harriet Dart în optimile de la Birmingham, scor 6-3, 6-2, după doar 62 de minute de joc. În turul următor, Simona Halep va juca din nou cu o jucătoare din Marea Britanie, Katie Boulter.

Simona Halep (Birmingham 2022)

Credit imagine: Eurosport

Setul 2:
  • 6-3, 6-2: Simona Halep o învinge pe Harriet Dart și se califică în sferturile de la Birmingham, acolo unde va întâlni altă jucătoare din Marea Britanie, Katie Boulter (141 WTA).
  • 6-3, 5-2: Halep face încă un break, iar după pauză va servi pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham.
  • 6-3, 4-2. Halep își consolidează break-ul și este la două game-uri de câștigarea partidei.
  • 6-3, 3-2: Simona Halep realizează break-ul în setul al doilea. Dart a făcut o nouă dublă greșeală, trecută cu vederea de arbitrul de linie, dar observată de arbitrul de scaun.
  • 6-3, 2-2: Halep și Dart merg cap la cap până în acest moment în setul secund, fiecare jucătoare reușind să câștige fără mari probleme pe propriul serviciu.
  • 6-3, 2-1: Harriet Dart câștigă al treilea game al setului secund și conduce cu 2-1.
  • 6-3, 1-1: Simona Halep continuă să servească foarte bine și reușește al treilea game alb al partidei.
  • 6-3, 0-1: Dart își face serviciul în debutul setului secund și conduce cu 1-0.
A începtu setul al doilea, cu Harriet Dart la serviciu.
Setul 1:
  • 6-3: Simona Halep câștigă primul set al partidei cu Harriet Dart, după 32 de minute.
  • 5-3: Halep a revenit de la 0-40, dar britanica și-a câștigat în cele din urmă game-ul pe propriul serviciu. Acum, Simona va servi pentru câștigarea primului set.
  • 5-2: Încă un game alb al Simonei Halep, care se află la un singur game de câștigarea primului set, după ce a câștigat 5 game-uri la rând.
  • 4-2: Simona face încă un break, după un game foarte bun pe serviciul britanicei, încheiat cu un rever în lung de linie de excepție.
  • 3-2: Game foarte bun pe propriul serviciu al Simonei, care preia conducerea pentru prima oară în partidă.
  • 2-2: Dart încheie game-ul cu o dublă greșeală, iar Simona Halep recuperează break-ul pierdut în debutul partidei.
  • 1-2: Simona Halep își face serviciul și câștigă primul său game al partidei cu Dart.
  • 0-2: Jucătoarea britanică își consolidează break-ul și conduce cu 2-0 în debutul partidei cu Simona Halep.
  • 0-1: Harriet Dart reușește break-ul încă din game-ul de debut al partidei cu Simona Halep.
UPDATE | A început partida dintre Simona Halep și Harriet Dart, cu românca la serviciu.
UPDATE | Partida dintre Simona Halep și Harriet Dart va începe în câteva minute.
Știre inițială
Simona Halep s-a calificat luni în optimile de finală la turneul de la Birmingham după ce a făcut un meci foarte bun în compania ucrainencei Lesia Tsurenko.
Pentru un loc în sferturile de finală, sportiva noastră se va duela cu favorita gazdelor, britanica Harriet Dart, ocupanta locului 106 WTA.
Dacă Halep a trecut de Tsurenko în primul tur, Dart a trecut de Camila Osorio (61 WTA), în urma unei prestații foarte bune a britanicei, scor 6-2, 6-0, într-o partidă care a durat numai 70 de minute.
După meciul cu Tsurenko, Simona Halep a declarat că nu știe la ce să se aștepte în partida cu Dart, deoarece nu a jucat niciodată împotriva britanicei. Românca a uitat că a jucat împotriva acesteia în 2020, în turul al doilea de la Australian Open. Partida respectivă a fost câștigată de româncă cu 6-2, 6-4.
"Am văzut-o jucând în ultima vreme. Se descurcă grozav, așa că o să fie dificil. Pe iarbă este diferit, totul este diferit, iar ea e obișnuită cu această suprafață, este de aici, așa că va fi o mare provocare pentru mine. Dar eu sunt aici să joc cât mai bine posibil și să dau tot ce am mai bun", a spus Simona la conferința de presă, potrivit spotmedia.ro.

Simona Halep - Harriet Dart, după ora 16:00

Partida dintre Simona Halep și Harriet Dart a fost programată a treia pe terenul central de la Birmingham, după încheierea meciurilor Cîrstea - Krunic (cu începere de la ora 13) și Garcia - Boulter. Asta înseamnă că disputa va începe după ora 16, ora României.
Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic. Simona Halep joacă la Birmingam primele meciuri pe iarbă în ultimii 3 ani.
Harriet Dart a vorbit despre partida cu Simona Halep. Aceasta avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătoarei de tenis din România. "Va fi o altă provocare. Am mai jucat contra ei în Australia, pe Rod Laver Arena, dar acum ne vom întâlni pe o suprafață diferită. Sper că publicul va fi de partea mea. Este o mare provocare să văd unde se află jocul meu deoarece ea este o multiplă campioană de Grand Slam", a spus Harriet Dart, potrivit Digi Sport.
După Roland Garros, campioana noastră s-a antrenat la Academia lui Mouratoglou, iar acum ținteșe să intre în cea mai bună formă înainte de Wimbledon. Fără îndoială că mulți se gândesc deja la anul 2019, când, după ce a dezamăgit la French Open, Simo a fost de neoprit pe iarba londoneză, pierzând doar un set (în meciul cu Buzărnescu) în drumul spre al doilea GS al carierei.
Turneul de la All England Club, al treilea de Mare Șlem al anului, va fi în direct și în exclusivitate pentru România în perioada 27 iunie - 10 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo