Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep s-a înscris și în proba de dublu la Birmingham! Cu cine joacă și când debutează

Irina Aldea

Publicat 13/06/2022 la 21:03 GMT+3

Simona Halep, care s-a calificat în optimi la simplu, a decis să se înscrie și în proba de dublu pentru a aduna cât mai multe partide pe iarbă, înainte de Wimbledon. Colega ei de echipă la Birmingham este croata Donna Vekic.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat azi în optimile de finală în proba de simplu de la Birmingham, după ce a trecut în minimum de seturi de Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-4, după o oră și 18 minute de joc. În continuare, pentru un loc în sferturile de finală, Simona se va duela cu favorita gazdelor, Harriet Dart, pentru a doua oară în carieră. Cele două se vor întâlni miercuri la Birmingham.
Chiar dacă la simplu nu va juca marți, Simona Halep nu va beneficia de o zi de pauză, asta pentru că va debuta în proba de dublu, alături de croata Donna Vekic. Cele două au decis să facă pereche în premieră în circuitul mondial de tenis. Ele vor avea o misiune dificilă încă de la debut, asta pentru că le vor întâlni pe favoritele numărul 4, Sam Stosur, din Australia, și Latisha Chan, din Taiwan.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep debutează marți în proba de dublu la Birmingham, alături de Donna Vekic

Meciul dintre Halep / Vekic și Stosur / Chan e programat marți la Birmingham, al doilea de pe terenul cu numărul 2, și va începe în jurul orei 14.30, ora României. Ele vor intra pe teren după partida de dublu dintre Piter / Kawa și Dart / Grey. Simona a decis împreună cu echipa sa să joace și la dublu pentru a aduna cât mai multe meciuri în picioare pe iarbă înainte de a merge la Wimbledon. Turneul de la Birmingham este primul în aproape 3 ani pentru Simona pe această suprafață de joc.
Simona Halep nu e singura jucătoare din România care joacă la dublu în cadrul turneului de la Birmingham. Gabriela Ruse face echipă cu Monica Niculescu săptămâna aceasta, iar ele le vor întâlni pe jucătoarele Samantha Murray, din Marea Britanie, și Vivian Heisen, din Germania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo