Simona Halep și-a încheiat astăzi parcursul la turneul WTA 500 de la Moscova. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost învinsă în sferturile de finală ale Kremlin Cup de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 46 de minute.
La câteva minute după terminarea partidei, Simona Halep a postat un mesaj pe contul personal de Twitter. Sportiva a ținut să le mulțumească organizatorilor de competiției din Rusia și a precizat că pentru ea urmează ultimul turneu din acest an, Transylvania Open.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 11 ORE

Simona Halep a vorbit despre retragere

Înaintea meciului cu Maris Sakkari, Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii ruși dacă se gândește la retragere. Românca și-a liniștit fanii, spunând că, după ultimele accidentări, speră să mai prindă cel puțin două-trei sezoane pe teren.
"Nu am spus niciodată că mă retrag acum, am spus doar că am fost accidentată și că am nevoie de timp ca să mă recuperez. A fost un an aglomerat. La nivel personal a fost unul grozav. Acum mă întorc la tenis și treptat îmi regăsesc ritmul. Sper să mai joc pentru încă doi sau trei ani", a declarat Simona Halep.
Săptămâna viitoare, românca va fi prezentă la Cluj-Napoca, unde va participa la Transylvania Open, competiție programată în perioada 23-31 octombrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11