Simona Halep și-a încheiat astăzi parcursul la turneul WTA 500 de la Moscova. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost învinsă în sferturile de finală ale Kremlin Cup de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 46 de minute.
La câteva minute după terminarea partidei, Simona Halep a postat un mesaj pe contul personal de Twitter. Sportiva a ținut să le mulțumească organizatorilor de competiției din Rusia și a precizat că pentru ea urmează ultimul turneu din acest an, Transylvania Open.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23

Simona Halep a vorbit despre retragere

Înaintea meciului cu Maris Sakkari, Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii ruși dacă se gândește la retragere. Românca și-a liniștit fanii, spunând că, după ultimele accidentări, speră să mai prindă cel puțin două-trei sezoane pe teren.
"Nu am spus niciodată că mă retrag acum, am spus doar că am fost accidentată și că am nevoie de timp ca să mă recuperez. A fost un an aglomerat. La nivel personal a fost unul grozav. Acum mă întorc la tenis și treptat îmi regăsesc ritmul. Sper să mai joc pentru încă doi sau trei ani", a declarat Simona Halep.
Săptămâna viitoare, românca va fi prezentă la Cluj-Napoca, unde va participa la Transylvania Open, competiție programată în perioada 23-31 octombrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45
Tenis
Capitolul la care Simona Halep nu are rivală în 2021, cel mai slab sezon al ei din 2012
22/11/2021 LA 16:24