Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup! Ce urmează pentru româncă

Bianca Dumitru

Publicat 22/10/2021 la 19:49 GMT+3

Simona Halep și-a încheiat parcursul din cadrul turneului WTA 500 de la Moscova în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de Maria Sakkari în două seturi. După meci, românca a postat un mesaj pe contul ei de Twitter.

Simona Halep la Kremlin Cup

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep și-a încheiat astăzi parcursul la turneul WTA 500 de la Moscova. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost învinsă în sferturile de finală ale Kremlin Cup de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 46 de minute.
La câteva minute după terminarea partidei, Simona Halep a postat un mesaj pe contul personal de Twitter. Sportiva a ținut să le mulțumească organizatorilor de competiției din Rusia și a precizat că pentru ea urmează ultimul turneu din acest an, Transylvania Open.

Simona Halep a vorbit despre retragere

Înaintea meciului cu Maris Sakkari, Simona Halep a fost întrebată de jurnaliștii ruși dacă se gândește la retragere. Românca și-a liniștit fanii, spunând că, după ultimele accidentări, speră să mai prindă cel puțin două-trei sezoane pe teren.
"Nu am spus niciodată că mă retrag acum, am spus doar că am fost accidentată și că am nevoie de timp ca să mă recuperez. A fost un an aglomerat. La nivel personal a fost unul grozav. Acum mă întorc la tenis și treptat îmi regăsesc ritmul. Sper să mai joc pentru încă doi sau trei ani", a declarat Simona Halep.
Săptămâna viitoare, românca va fi prezentă la Cluj-Napoca, unde va participa la Transylvania Open, competiție programată în perioada 23-31 octombrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo