Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, savuroasă după ce s-a calificat în sferturi la Moscova! Reacția care a stârnit aplauze

Nicu Savin

Publicat 21/10/2021 la 21:09 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Kremlin Cup, după o victorie în 2 seturi împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, scor 6-1, 7-6 (6). La final, sportiva noastră s-a declarat mulțumită de rezultat și a avut o reacție care a stârnit amuzamentul publicului.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep s-a calificat pentru a 3-a oară în acest an în sferturile de finală la un turneu WTA. Românca a învins-o la Moscova pe Veronika Kudermetova, la capătul a 2 seturi foarte diferite. Primul i-a aparținut în toatlitate Simonei, care s-a impus cu 6-1 după numai 35 de minte.
Cel de-al 2-lea a fost mult mai echilibrat, rusoaica oferind o replică mult mai bună. Totuși, Simona a profitat de experiența superioară și a închis meciul la timp, impunându-se în tie-break.
La final, campioana noastră s-a arătat mulțumită de prestația sa și a avut o replică ce a stârnit amuzamentul publicului, căruia i-a mulțumit că nu a susținut-o numai pe adversara sa.
"A fost un meci dificil. Știam că va fi un duel dificil chiar dacă am câștigat primul set. Știam că e o adversară puternică și a trebuit să rămân concentrată. În setul secund și-a ridicat nivelul și eu am făcut mai multe greșeli, dar sunt fericită că am terminat în două seturi. Vă mulțumesc tuturor că ați venit, e mereu o plăcere să joc aici. Publicul a fost foarte corect, m-a sprijinit și pe mine și le mulțumesc pentru asta. Sper că în turul următor nu o să joc tot împotriva unei rusoaice", a spus Simona.
Citește și:

Simona Halep - Maria Sakkari, în sferturile de finală de la Moscova

În runda următoare Simona nu va juca din nou contra unei reprezentante a gazdelor, ci o va întâlni pe Maria Sakkari (7 WTA), care a trecut în optimi de Anna Kalinskaya (125 WTA), rusoaica abandonând la scorul de 6-2, 1-0 pentru jucătoarea elenă.
Lupta pentru un loc în careul de ași se anunță una complicată pentru Halep, adversara sa fiind în cea mai bună formă a carierei, ajungând în acest an în semifinale atât la Roland Garros, cât și la US Open. Prin calificarea în sferturi la Moscova, Sakkari și-a asigurat prezența la Turneul Campionelor de la Guadalajara, semn că a avut un sezon de excepție.
Simona Halep și Maria Sakkari nu s-au mai duelat până acum în circuit, astfel că partida va fi cu atât mai interesantă. Confruntarea dintre Simona Halep și Maria Sakkari va fi a 3-a a zilei de vineri pe arena centrală din complexul din capitala Rusiei și va începe în jurul orei 16:30.
Tabloul sferturilor de finală de la Moscova
  • Simona Halep - Maria Sakkari
  • Aryba Sabalenka - Ekaterina Alexandrova
  • Marketa Voundrousova - Anastasia Pavlyuchenkova
  • Anett Kontaveit - Garbine Muguruza
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo