După ce s-a oprit în turul 3 la Indian Wells, Simona Halep a început foarte bine turneul de la Moscova din acastă săptămână. Constănțeanca a trecut în 2 seturi de rusoaica Anasatasia Potapova, scor 6-1, 6-4, iar tabloul îi permite să spere la un nou rezultat măreț în capitala Rusiei, unde a câștigat turneul în 2013.
În turul secund, sportiva noastră va întâlni o altă reprezentantă a gazdelor, Veronika Kudermetova, care a trecut în primul tur de conaționala Oksana Selekhmeteva, jucătoare venită din calificări, scor 4-6, 7-6(3), 6-4.
Halep și Kudermetova s-au mai întâlnit o singură dată, chiar în acest an, în turul 3 de la Australian Open. Campioana noastră nu i-a dat nicio șansă adversarei atunci, impunându-se cu un categoric 6-1, 6-3.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
ACUM 4 ORE
Citește și:

Simona Halep - Veronika Kudermetova, joi, nu mai devreme de ora 18:30

Duelul dintre Halep și Kudermetova va fi ultimul din turul secund al competiției feminine de la Moscova. Partida va fi primul din sesiunea de seară de pe arena centrală a complexului din capitala Rusiei și va începe cel mai devreme la ora 18:30.
Simona Halep este mare favorită în această confruntare, mai ales în contextul în care a demonstrat că a depășit complet accidentările care au chinuit-o serios în acest an. Kudermetova, locul 32 WTA, a pierdut pe linie în ultimele luni împotriva adversarelor din TOP 20: Swiatek, Rybakina, Kvitova, Sakkari, Barty sau Muguruza au învins-o pe rusoaică fără probleme. Ultima victorie împotriva unei sportive de calibru a venit pentru Kudermetova tocmai în mai, la Roma, pe zgură. Atunci, rusoaica a trecut în decisiv de Elise Mertens.
Pentru calificarea în turul 2 la Moscova, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 8.200 de dolari şi 55 de puncte WTA. Dacă va trece de Veronika Kudermetova, Simo o va avea în față în sferturi pe învingătoarea din disputa Sakkari - Kalinskaya, care va avea loc tot joi, dar ceva mai devreme.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23