Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce anticipează experții înaintea meciului Simona Halep – Jessica Pegula din turul 2 de la Cincinnati

Irina Aldea

Actualizat 18/08/2021 la 19:52 GMT+3

Simona Halep și Jessica Pegula se vor întâlni în această noapte în turul al doilea la Cincinnati. Experții au făcut predicția pentru acest meci.

Simona Halep

Credit imagine: facebook

Fost lider mondial în clasamentul WTA, Simona Halep a obţinut marți prima ei victorie după o pauză de trei luni şi jumătate, 6-4, 3-6, 6-1 cu poloneza Magda Linette, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.114.989 de dolari.
De partea cealaltă, Jessica Pegula a trecut la Cincinnati în primul tur de campioana surprinzătoare de la Montreal, Camila Giorgi. Americanca a trecut de italiancă după o oră și 13 minute de joc cu scorul de 6-2, 6-2.Cele două s-au întâlnit și săptămâna trecută la Montreal, dar italianca s-a impus în 3 seturi în faza semifinalelor.

Ce cred experții că se va întâmpla la meciul Simona Halep – Jessica Pegula

"Simona Halep s-a chinuit cu o accidentare pentru mult timp, însă evoluțiile ei la revenire sunt încurajatoare. Chiar dacă românca a avut probleme la coapsa dreaptă în meciul cu Linette, a fost capabilă să câștige 73% din punctele pe primul său serviciu. Jessica Pegula nu va fi deranjată de asta.
Americanca este capabilă să obțină puncte ușoare, dar și să reziste în raliuri. Halep va avea cel mai probabil parte de o nouă bătălie cu Pegula, care a impresionat anul acesta. Românca este însă o luptătoare desăvârșită, capabilă să scoată așii din mânecă oricând se află în dificultate.
Ne așteptăm să se impună dacă meciul se prelungește. Simona Halep în 3 seturi este predicția noastră", transmit jurnaliștii de la Sportskeeda, care au analizat această luptă din toate punctele de vedere.
Simona Halep și Jessica Pegula se vor întâlni în această noapte, în jurul orei 2.00, ora României. Cele două tenismene nu s-au întâlnit niciodată în circuit până în prezent, astfel că în această noapte vom avea parte de o premieră în circuit.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo