Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep continuă să coboare în clasamentul WTA, după retragerea de la Cincinnati! Pe ce poziție poate ajunge

Irina Aldea

Publicat 19/08/2021 la 11:34 GMT+3

Simona Halep a hotărât să se retragă de la Cincinnati, însă situația nu este prea îmbucurătoare în clasamentul WTA.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Clasată în prezent pe locul 13 WTA, Simona Halep a luat decizia de a se retrage din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula, programat miercuri, din cauza unei ''mici rupturi musculare'' la aductorii piciorului drept.
Simona, care a ratat turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, dar şi Jocurile Olimpice, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă, survenită în turneul de la Roma în mai, a fost aproape de abandon în primul tur la Cincinnati, având nevoie de îngrijiri medicale în setul al doilea al meciului cu poloneza Magda Linette, pe care l-a câştigat în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1.

Simona Halep, în cădere liberă în clasamentul WTA

Începând de luni, Simona va coborî încă un loc în ierarhie, până pe locul 14, însă sportiva noastră ar putea fi depășită de Ons Jabeur. Tunisianca, aflată acum pe locul 19 WTA, va urca pe locul 14 doar dacă va câștiga turneul de la Cincinnati. În optimile de finală ale turneului american, Ons Jabeur, care în turul doi a trecut ușor de Iga Swiatek (scor 6-3, 6-3), va da peste favorita numărul 11, Petra Kvitova.
Halep, 29 de ani, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA în urma absenţei de trei luni din circuit, a precizat că se va menaja pentru a fi pregătită în vederea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo