Simona Halep a simțit gustul unei vitorii în circuit după o pauză de 3 luni, perioadă în care a fost ținută de parte de teren de accidentarea suferită la Roma. Sportiva noastră nu a avut un meci deloc ușor cu poloneza Magda Linette, pe care a învins-o în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat 2 ore și 8 minute.
Jocul Simonei a fost unul în general solid, cu excepția startului setului secund, când poloneza s-a și desprins pe tabelă. Mai mult, Simona acuzat probleme la coapsa dreaptă și a primit îngrijiri medicale. Imediat după acel moment, ploaia a întrerupt partida timp de apoximativ o oră, iar pauza s-a dovedit a fi de bun augur pentru sportiva noastră.
Chiar dacă la reluare a pierdut setul secund, Simona a avut o evoluție fantastică în decisiv, reușind să se impună cu 6-1, un scor totuși mult prea dur față de ceea ce s-a întâmplat pe teren deoarece toate game-urile au fost foarte echilibrate.
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
ACUM 16 ORE

Simona Halep, extrem de fericită după victoria din turul 1 de la Cincinnati

La final, Simona s-a arătat foarte mulțumită de prestația sa, și-a lăudat adversara și le-a mulțumit fanilor că au încurajat-o pe parcursul partidei.
"A fost un meci dificil, mai ales după această pauză, încrederea nu e foarte sus. Și ea a jucat foarte bine, a fost greu să returnez, dar mă bucur că am putut să lupt și că am reușit să câștig primul meu meci după revenire. Sunt foarte tristă că nu am putut câștiga un titlu aici, am pierdut 3 finale, e unul dintre cele mai frunoase locuri pentru a juca. Mereu dau totul aici și mereu am simțit dragostea publicului. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Mă bucur să vă avem înapoi, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribună", a spus Simona la interviul acordat pe teren.
În turul secund, Simona va juca împotriva învingătoarei disputei Camila Giorgi - Jessica Pegula, partidă programată în această seară.
Tenis
Simona Halep nu va termina anul 2022 în top 10 WTA! Câte puncte va pierde până la finalul sezonului
19/09/2022 LA 08:50
Tenis
6 românce în top 100 WTA! Urcări impresionante în ierarhie pentru Begu, Bogdan și Cristian
19/09/2022 LA 08:09