Simona Halep a simțit gustul unei vitorii în circuit după o pauză de 3 luni, perioadă în care a fost ținută de parte de teren de accidentarea suferită la Roma. Sportiva noastră nu a avut un meci deloc ușor cu poloneza Magda Linette, pe care a învins-o în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat 2 ore și 8 minute.
Jocul Simonei a fost unul în general solid, cu excepția startului setului secund, când poloneza s-a și desprins pe tabelă. Mai mult, Simona acuzat probleme la coapsa dreaptă și a primit îngrijiri medicale. Imediat după acel moment, ploaia a întrerupt partida timp de apoximativ o oră, iar pauza s-a dovedit a fi de bun augur pentru sportiva noastră.
Chiar dacă la reluare a pierdut setul secund, Simona a avut o evoluție fantastică în decisiv, reușind să se impună cu 6-1, un scor totuși mult prea dur față de ceea ce s-a întâmplat pe teren deoarece toate game-urile au fost foarte echilibrate.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 7 ORE

Simona Halep, extrem de fericită după victoria din turul 1 de la Cincinnati

La final, Simona s-a arătat foarte mulțumită de prestația sa, și-a lăudat adversara și le-a mulțumit fanilor că au încurajat-o pe parcursul partidei.
"A fost un meci dificil, mai ales după această pauză, încrederea nu e foarte sus. Și ea a jucat foarte bine, a fost greu să returnez, dar mă bucur că am putut să lupt și că am reușit să câștig primul meu meci după revenire. Sunt foarte tristă că nu am putut câștiga un titlu aici, am pierdut 3 finale, e unul dintre cele mai frunoase locuri pentru a juca. Mereu dau totul aici și mereu am simțit dragostea publicului. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Mă bucur să vă avem înapoi, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribună", a spus Simona la interviul acordat pe teren.
În turul secund, Simona va juca împotriva învingătoarei disputei Camila Giorgi - Jessica Pegula, partidă programată în această seară.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 10 ORE
Tenis
Simona Halep a dat cărțile pe față! De ce s-a încheiat colaborarea cu Darren Cahill, după 6 ani
ACUM 11 ORE