După ce la Montreal s-a oprit în turul secund, fiind învinsă de Victoria Azarenka, Sorana Cîrstea a pierdut în runda inaugurală la Cincinnati. Românca a fost învinsă fără drept de apel de elvețianca Jil Teichmann, scor 2-6, 0-6, la capătul unui meci care a durat fix o oră de joc.
După această eliminare prematură de la Cincinnati, Sorana ar mai putea un turneu înainte de US Opem. Săptămâna viitoare sunt programate 2 turnee WTA 250, la Chicago și Cleveland.
Știrea inițială
Roland Garros
EXCLUSIV | Sorana Cîrstea, dezvăluiri despre prezența lui Goran Ivanisevic la meciul ei cu Maria
22/05/2022 LA 13:04
Sorana Cîrstea, ocupanta locului 40 WTA, a dat uitării înfrângerea de la Montreal, iar acum se concentrează pe turneul de 1000 de puncte de la Cincinnati, acolo unde va evolua în turul inaugural în compania elvețiencei Jill Teichmann, ocupanta locului 65 WTA, de la ora 18, ora României. Sorana e singura româncă ce intră azi în concurs în Statele Unite ale Americii.
Pentru Sorana Cîrstea și Jil Teichamnn, aceasta va fi cea de-a cincea întâlnire directă în circuitul feminin de tenis. Sportiva noastră conduce cu 3-1. Ultima confruntare a avut loc în 2018. Atunci, elvețianca s-a impus pe hardul de la Linz în primul tur, scor 6-4, 6-2. Sorana Cîrstea a avut un sezon competițional foarte bun și se așteaptă ca evoluțiile ei pe hard să se îmbunătățească, mai ales înaintea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, care debutează pe 30 august.

Sorana Cîrstea s-a antrenat cu Simona Halep înaintea turneului de la Cincinnati

Simona Halep și Sorana Cîrstea nu au părut niciodată apropiate, iar în ultimii ani au existat mai multe momente tensionate între cele două sportive. Acum, româncele par să fi dat uitării toate acele controverse și au oferit imagini rare la Cincinnati, acolo unde au decis să se pregătească împreună.
Fanii s-au declarat uimiți de alegera celor două sportive din România, ele fiind conuscute pentru relația rece pe care au avut-o în ultimii ani. Simona și Sorana sunt prezente pe tabloul principal la turneul american, ultimul de pregătire înaintea ultimului de Grand Slam al anului, US Open. În primul tur, Simona Halep o va întâlni pe Magda Linette.
Roland-Garros
Cele mai bune momente ale jocului Sorana Cîrstea - Tatjana Maria, încheiat cu o victorie a româncei
22/05/2022 LA 12:40
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
21/05/2022 LA 21:00