Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu n-a avut milă de Serena la Cincinnati! Americanca și-a lăsat fanii "cu ochii-n soare"

Bianca Dumitru

Actualizat 17/08/2022 la 08:06 GMT+3

Serena Williams a fost învinsă în primul tur de la Cincinnati de Emma Răducanu, scor 4-6, 0-6. La finalul partidei, americanca s-a arătat extrem de supărată și a plecat de pe teren fără a oferi vreo declarație, iar apoi a lipsit și de la conferința de presă.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams a suferit, noaptea trecută, a doua înfrângere consecutivă după anunțul că se va retrage. Americanca a cedat în două seturi în fața Emmei Răducanu, scor 4-6, 0-6, în primul tur de la Cincinnati, după doar 65 de minute de joc.
Rezultatul a fost extrem de dezamăgitor pentru fostul lider WTA, care nu a dorit să ofere nicio reacție după finalul partidei. Serena a fost abordată pentru un interviu pe teren, dar a refuzat, grăbindu-se să plece la vestiare.
Apoi, americanca a lipsit și de la conferința de presă, așa cum a făcut și după înfrângerea de la Toronto. De altfel, Serena Williams nu a mai făcut declarații de la momentul în care și-a anunțat retragerea din tenis.
Fanii au comentat pe rețelele de socializare reacția sportivei de 40 de ani, cei mai mulți considerând că aceasta a fost dezamăgită de prestația sa din meciul cu Emma Răducanu, acesta fiind motivul pentru care nu a dorit să apară în fața jurnaliștilor.
Citește și:

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

La începutul acestui an, Serena Williams a obținut prima ei victorie după o absență de un an, câștigând în primul tur la turneul de la Toronto. După acel meci a transmis că știe că sfârșitul carierei sale e aproape, spunând că vede deja "luminița de la capătul tunelului".
"Presupun că este o luminiţă la capătul tunelului şi mă apropii de ea. Îmi doresc foarte mult să ajung la lumină. Iubesc să joc, este grozav, dar nu o voi putea face pentru mult timp. Mă refer la libertate.
Îmi place să joc totuși, așa că e uimitor. Dar, știi, nu pot fi jucătoare de tenis la nesfârșit. Așa că uneori vrei să încerci să te bucuri cât mai mult de momente și să faci tot ce poți acolo unde te afli", a declarat Serena Williams.
Ulterior, într-un interviu pentru Vogue, americanca a făcut anunțul oficial, spunând că urmează să pună capăt carierei în viitorul apropiat, fără a oferi însă o dată exactă.
Williams, câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, a obținut o singură victorie după revenirea pe teren după o absență de un an. Fostul lider mondial se află acum pe locul 612 în lume.
picture

Spectacolul din La Vuelta revine pe Eurosport, în perioada 19 august - 11 septembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo