Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, recunoscătoare pentru duelul cu Serena Williams! Mesajul britanicei după victoria de la Cincinnati

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2022 la 08:36 GMT+3

Emma Răducanu a trecut, în primul tur de la Cincinnati, de Serena Williams, pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 4-6, 0-6. Britanica s-a arătat încântată de șansa de a o întâlni pe legendara americancă.

Emma Răducanu

Credit imagine: Instagram

Emma Răducanu i-a furnizat Serenei Williams, noaptea trecută, a doua înfrângere consecutivă după anunțul retragerii. Britanica a învins-o în două seturi, scor 4-6, 0-6, în primul tur de la Cincinnati, după doar 65 de minute de joc.
Aceasta a fost prima și, foarte probabil, singura confruntare directă dintre cele două sportive, în condițiile în care Serena și-a anunțat retragerea din tenis în perioada următoare.
Sportiva în vârstă de 19 ani a ținut, astfel, să profite de ocazia de o întâlni pe legendara americancă și și-a exprimat încântarea pe rețelele de socializare.
După victoria de la Cincinnati, Emma Răducanu a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii din meci și a scris: "Recunoscătoare că am împărțit terenul cu tine, Serena".
Fanii campioanei de anul trecut de la US Open s-au arătat și ei fericiți să-și vadă favorita învingând-o pe Serena Williams, aceștia notând că victoria a fost senzațională, iar momentul deosebit de frumos.
Pentru Emma Răducanu, în turul doi al turneului de la Cincinnati, urmează duelul cu Victoria Azarenka. Belorusa a învins-o în manșa inaugurală pe Kaia Kanepi, în tei seturi, scor 3-6, 6-4, 3-6.
Citește și:

Emma Răducanu a rememorat parcursul de la US Open 2021

La începutul acestei luni, Emma Răducanu a vorbit despre campania excelentă de anul trecut de la US Open, la finalul căreia a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră.
"Erau cu siguranță momente în care veneam cu niște lovituri incredibile. Uneori, în carieră simți că totul vine automat, poți să încerci orice lovitură pe care o vrei și va intra.
Acest tip de săptămâni nu vine foarte des. Poate la un an sau doi. Pentru mine, am avut noroc că am avut trei săptămâni când a fost nevoie mai exact", a declarat Emma Răducanu.
Britanica a vorbit și despre câteva momente în care nu s-a simțit în cea mai bună formă pe teren, dar și despre cum a reușit să treacă peste în situațiile critice.
"Nu am jucat mereu un tenis perfect. În calificări, îmi aduc aminte că am avut câteva greșeli, în a doua rundă din calificări și în al patrulea tur, îmi aduc aminte că aveam emoții în primul set și nu simțeam neapărat că jucam bine, dar evident este vorba despre a-ți ține nervii în frâu în aceste meciuri pe marile arene", a adăugat sportiva de 19 ani.
Emma Răducanu va avea ocazia să își apere titlul la US Open. Competiția de la New York va avea loc între 29 august și 11 septembrie și va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo