Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, uluită la interviul de pe teren la Cincinnati! Ce întrebare a putut să primească britanica

Irina Aldea

Publicat 19/08/2022 la 16:48 GMT+3

Înainte să fie eliminată în optimile de finală de la Cincinnati, Emma Răducanu a obținut două rezultate excelente la turneul din Ohio, eliminându-le pe Serena Williams și Victoria Azarenka. Britanica a primit o întrebare ciudată după victoria sa în fața bielorusei.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

În primele sale două meciuri de la Cincinnati, Emma Răducanu a făcut o impresie puternică în fața a două mari campioane. Ea a surclasat-o mai întâi pe Serena Williams (6-4, 6-0), înainte de a o învinge fără drept de apel pe Victoria Azarenka (6-0, 6-2). După această victorie fantastică în fața bielorusei, Emma Răducanu a fost redusă la tăcere de o întrebare a celui care i-a luat interviul pe teren.
Crainicul de pe teren și-a permis atunci să-i spună britanicei: "Emma, nu știu dacă te-a învățat cineva vreodată să-ți respecți bătrânii", făcând referire la faptul că atât Serena Williams (40 de ani), cât și Victoria Azarenka (33 de ani) sunt mult mai în vârstă decât ea, care are doar 19 ani.
CITEȘTE ȘI:

Emma Răducanu, stânjenită la Cincinnati de o întrebare la interviul de pe teren

Tânăra britanică a schițat mai întâi un zâmbet stânjenit înainte de a se relaxa când publicul a aplaudat-o minute în șir pentru rezultatele excelente pe care le înregistrase în primele două partide. Având în vedere reacțiile de pe rețelele de socializare, această "întrebare" oarecum îndrăzneață, dacă o putem numi așa, nu a fost pe placul tuturor, chiar dacă a fost adresată pe un ton umoristic.
În orice caz, parcursul fabulos al Emmei Răducanu s-a oprit în optimile de finală la Cincinnati, turneu de 1000 de puncte WTA. Campioana en-titre de la US Open a fost învinsă de Jessica Pegula (8 WTA) cu scorul de 5-7, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 43 de minute de joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo