Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cori Gauff, în cel mai bun moment al carierei! Cifrele incredibile ale campioanei de la Cincinnati

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2023 la 10:41 GMT+3

Cori Gauff se află în cel mai bun moment al carieră, impunându-se în premieră într-un turneu WTA 1000. Americanca a înregistrat cifre incredibile în ultimele săptămâni, având un moral foarte bun înainte de US Open.

MASON, OHIO - AUGUST 19: Coco Gauff of the United States reacts to defeating Iga Swiatek of Poland in the semi-final on Day 7 of the Western & Southern Open at Lindner Family Tennis Center on August 19, 2023 in Mason, Ohio (Photo by Robert Prange/Getty Im

Credit imagine: Eurosport

Cori Gauff a avut un parcurs impresionant în turneele din US Open Series. După titlul de la Washington și sferturile de finală de la Montreal, sportiva de 19 ani a reușit o săptămână magică la Cincinnati.
În semifinale, a trecut de liderul mondial, Iga Swiatek, în fața căreia pierduse toate cele 7 dispute anterioare fără să câștige set, iar apoi duminică a confirmat perioada de grație în fața Karolinei Muchova, cea care în urmă cu mai puțin de două luni juca finala de la Roland Garros.
Gauff a învins-o pe finalista de la French Open, în finala turneului WTA 1000 de la Cincinnati, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră și 57 de minute de joc.
După succesul din weekend, Cori Gauff a încheiat 20 de zile fabuloase din punct de vedere sportiv, perioadă în care a reușit mai multe rezultate impresionante.
Citește și:

Cori Gauff, în cel mai bun moment al carierei

Concret, în ultima lună, tenismena de 19 ani a câștigat în premieră un titlu WTA 500 și unul WTA 1000, impunându-se în ambele cazuri pe teren american, în fața propriilor suporteri.
În plus, din 12 meciuri disputate, Cori Gauff a pierdut doar unul, reușind în schimb 6 victorii în fața unor sportive din top 20 mondial.
De asemenea, americanca s-a impus de 3 ori în fața unor jucătoare din top 10, învingând-o inclusiv pe Iga Swiatek, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6.
Fără doar și poate, Cori Gauff are un moral foarte bun înaintea ultimului turneu de Grand Slam din 2023, în care va fi cap de serie.
Turneul de Grand Slam de la US Open este programat în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo