Așa cum a demonstrat și în anii trecuți, lui Daniil Medvedev îi priește de minune ambientul nord-american. Rusul s-a impus săptămâna trecută la mastersul de la Toronto și a început excelent și turneul de aceeași categorie de la Cincinnati.
După ce a avut un prim tur liber, Medvedev l-a întâlnit pe americanul Mackenzie McDonald în runda a 2-a. Rusul nu a zăbovit prea mult timp pe teren, învingându-și adversarul cu un dublu 6-2, la capătul unui meci care a durat fix o oră.

Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov, în optimile de finală

Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
IERI LA 09:16
În optimile de finală, Medvedev va da piept cu Grigor Dimitrov, care este și el într-o formă foarte bună, trecând în primele două tururi de Roberto Bautista Agut și Alexander Bublik fără să piardă set.
Medvedev și Dimitrov s-au întâlnit de 3 ori în circuit, rusul conducând cu 2-1 la duelurile directe. Ultima confruntare a fost tot pe tărâm american, la US Open 2019, Medvedev impunându-se atunci cu 3-0 la seturi.
Într-un alt meci al zilei, Andy Murray a fost învins cu 7-6 (4), 6-3 de polonezul Hubert Hurkacz. Scoțianul a ratat 2 șanse de a-și adjudeca primul set, iar apoi polonezul a fost în controlul jocului, gestionând mai bine momentele cheie ale partidei. Pentru un loc în sferturile de finală, Hurkacz va juca cu Pablo Carren Busta, care a trecut în 2 seturi de Dominik Koepfer, scor 6-4, 6-2.
Alte rezultate de la Cincinnati
  • Karen Khachanov - Felix Auger Aliassime 7-6 (5), 3-6, 4-6
  • Andrey Rublev - Marin Cilic 5-7, 6-3, 6-1
  • Casper Ruud - Reilly Opelka 6-7 (5), 6-0, 7-6 (4)
  • Guido Pella - Fabio Fognini 6-1, 7-5
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
15/09/2021 LA 16:17
US Open
Răducanu-Mania în SUA! U-lu-i-tor: Emma l-a depăşit pe Djokovic
15/09/2021 LA 09:52