Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, fără prea multe cuvinte după finala uluitoare de la Cincinnati! "Unul dintre cele mai grele meciuri"

Bianca Dumitru

Actualizat 21/08/2023 la 09:45 GMT+3

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au fost, noaptea trecută, protagoniștii unei finale incredibile în cadrul Masters-ului de la Cincinnati. După victorie, sârbul a făcut câteva declarații pe teren, găsindu-și cu greu cuvintele după cele aproape 4 ore de joc.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Novak Djokovic l-a învins noaptea trecută, în finala Masters-ului de la Cincinnati, pe Carlos Alcaraz, la capătul unui meci fabulos, unul dintre cele mai frumoase din ultimii ani.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Sârbul s-a impus în trei seturi, cu scorul de 7-5, 6-7 (7), 6-7 (4), luându-și revanșa în fața lui Carlitos, care l-a învins în urmă cu doar câteva săptămâni, în finala de la Wimbledon.
După meciul de 3 ore și 50 de minute, în urma căruia Nole a stabilit mai multe recorduri senzaționale, sportivul și-a găsit cu greu cuvintele la interviul de la festivitatea de premiere, punctând toate stările prin care a trecut pe parcursul partidei.
Djokovic a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai dure, dar și mai interesante meciuri pe care le-a disputat vreodată și a dezvăluit că astfel de momente îi dau motivația de a continua să joace.
Citește și:

Djokovic, încântat după finala uluitoare de la Cincinnati

"O nebunie. Sincer! Chiar nu știu ce altceva aș putea spune. E greu de descris. Cu siguranță, a fost unul dintre cele mai grele meciuri pe care le-am jucat în viața mea, indiferent de turneu, categorie, nivel sau adversar. Este de necrezut!
De la început până la sfârșit am trecut amândoi prin multe. Suișuri și coborâșuri. Puncte incredibile. Joc mai sărac. Insolație. Reveniri fantastice... Per total, unul dintre cele mai dure și mai interesante meciuri din care am făcut parte vreodată.
Acestea sunt momentele și meciurile pentru care continui să lucrez zi de zi. Nu m-am îndoit niciodată că aș putea oferi cel mai bun joc al meu atunci când va conta cel mai mult. Sunt pur și simplu încântat", a declarat Novak Djokovic, după finala câștigată la Cincinnati, în fața lui Carlos Alcaraz.
Turneul de Grand Slam de la US Open este programat în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo