Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lui Carlos Alcaraz nu-i scapă absolut nimic! Mesaj superb, imediat după calificarea în finală la Cincinnati

Nicu Savin

Publicat 20/08/2023 la 10:27 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în finala Mastersului de la Cincinnati, după ce a salvat o minge de meci în semifinala cu Hubert Hurkacz. În euforia victoriei, liderul mondial nu și-a uitat originine și a transmis un mesaj de încurajare pentru naționala feminină de fotbal a Spaniei, care va juca azi finala Cupei Mondiale împotriva Angliei.

Alcaraz, lecție de supraviețuire la Cincinnati! L-a învins pe Hurkacz după ce a salvat minge de meci

Carlos Alcaraz parcurge un adevărat maraton la Cincinnati. Dacă de obicei își distruge adversarii, la competiția din Ohio liderul mondial a avut nevoie de set decisiv în toate cele 4 meciuri jucate până acum. În semifinale, ibericul a salvat chiar și o minge de meci în disputa cu Hubert Hurkacz și apoi s-a impus cu 2-6, 7-6(4), 6-3, calificându-se astfel pentru prima dată în finală.
Conform obiceiului, Alcaraz a fost rugat să scrie un mesaj scurt pe ecranul camerei de luat vederi de lângă teren, iar acesta a ales un subiect din afara tenisului. Carlitos a ținut să transmită un mesaj de încurajare pentru naționala de fotbal feminin a Spaniei, care va juca azi finala Cupei Mondiale împotriva Angliei.
"Hai fetelor, câștigați Cupa Mondială. VIVA Spania", a scris Alcaraz.
Spania s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei Mondiale de fotbal feminin și are ocazia să devină a doua țară din istorie, după Germania, care pune mâna pe trofeul suprem din fotbal atât la masculin, cât și la feminin. Același lucru se poate spune și despre Anglia.

Carlos Alcaraz nu se simte obosit, deși a stat mai bine de 10 ore pe teren la Cincinnati

Carlos Alcaraz va juca finala de la Cincinnati împotriva lui Novak Djokovic și, la prima vedere, are un handicap serios. Ibericul a petrecut mai bine de 10 ore pe teren în cele 4 meciuri jucate până acum, aproape dublu față de Nole. Totuși, Carlitos a dezvăluit că nu se simte deloc obosit și e gata să facă un nou meci mare.
"Oamenii ar putea crede că sunt epuizat, dar adevărul este că mă simt foarte bine. Mă simt grozav, îmi revin foarte bine datorită kinetoterapeutului după fiecare meci și simt că parcă acum ar trebui să înceapă turneul.", a spus Alcaraz la conferința de presă.
Carlos Alcaraz și Novak Djokovic se vor afla față în față pentru a 3-a oară consecutiv la turneele la care au participat împreună. Nole s-a impus în semifinalele de la Roland Garros, iar Carlitos a câștigat dramatic ultimul act de la Wimbledon. Acum, cei mai buni jucători din lume vor juca pentru prima dată pe hard, și nu orcicum, ci cu trofeul de la Cincinnati pe masă.
Finala de la Cincinnati dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic va fi în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport de la ora 23:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo