Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, cu gândul la retragere?! Anunțul fostului antrenor al lui Ivanisevic: "Va lua decizii!"

Irina Aldea

Publicat 21/08/2023 la 16:12 GMT+3

Fostul jucător sârb de tenis, Radmilo Armenulic, care a lucrat în trecut cu Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, a prezis că Nole nu va juca mai mult de doi ani în circuit. Mai mult, Armenulic a transmis că sârbul se gândește încă de pe acum la retragere.

Djokovic, campion la Cincinnati, după probabil cel mai tare meci din istoria recentă

Câștigător a 23 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic pare să nu dea semne de încetinire. La 36 de ani, sârbul tocmai a cucerit al 39-lea titlu de Grand Slam, învingându-l în finala de la Cincinnati pe liderul Carlos Alcaraz, în vârstă de doar 20 de ani. În plus, Nole s-a impus în 2023 atât la Australian Open, cât și la Roland Garros.
Cu toate acestea, mulți s-au întrebat ce decizie va lua Nole odată cu titlul pierdut la Wimbledon în fața lui Alcaraz. Djokovic pare în mare formă și departe încă de momentul retragerii, după ce a ajuns săptămâna trecută în finala turneului ATP Masters 1000 Cincinnati Open, dar Armenulic e de părere că Djokovic nu va juca mai mult de doi ani în circuit.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, cu gândul la retragere?! Anunțul fostului antrenor al lui Ivanisevic

În cadrul unei discuții cu Informer.rs, Armenulic și-a exprimat speranța că Djokovic va ști singur când e momentul retragerii și a prezis că acest lucru se va întâmpla la un moment dat, în următorul an sau doi: "Este greu să pui capăt unei cariere, știu. Sper că va simți singur când ar trebui să-și încheie cariera. Nadal este sigur că va termina pentru că are multe probleme, Federer s-a retras deja, așa că din cei trei a mai rămas doar Novak. Probabil că se gândește acum că ar trebui să încheie, dar eu cred că va mai juca încă un an sau doi".
Armenulic e de părere că al său compatriot își va pierde motivația atunci când jucătorii mai tineri vor începe să câștige mai multe turnee pe care el le-a dominat în trecut: "Va judeca el însuși când va vedea că îi lipsesc 10 sau 15 centimetri pentru a ajunge la minge, că nu mai are tragerea necesară pentru a se lupta... Va decide pentru el însuși și va spune: 'Am jucat destul, nu vreau să fiu urmărit pe teren de niște copii și să pierd meciuri pe care în mod normal le-aș câștiga' și va lua decizii", a continuat el.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo