MARCA anunță că au venit rezultatele testelor medicale efectuate de Rafael Nadal la Wimbledon, după meciul câștigat cu greu în fața lui Taylor Fritz. Spaniolii scriu că Nadal suferă o ruptură de șapte milimetri la unul dintre mușchii abdominali, dar nu are de gând să renunțe la semifinala pe care urmează s-o joace cu Nick Kyrgios vineri. Acest caz este similar cu US Open 2009, când Nadal a început cu o ruptură de 6 mm și a terminat cu una de 26 mm și o înfrângere în semifinale.
În aceste momente, Nadal se află în complexul de la All England Club, însă a ratat antrenamentul programat pentru mai devreme, o sesiune de antrenament care era așteptată cu sufletul la gură de toți fanii spaniolului. În orice caz, se pare că ibericul va încerca să joace vineri la Londra, în ciuda accidentării care se poate agrava dacă se va forța în meciul cu Kyrgios.
Western & Southern Open
Nadal a confirmat prezența la Cincinnati. Spaniolul, pregătiri pentru ultimul Grand Slam al anului
IERI LA 21:04
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal, diagnostic de coșmar la Wimbledon. Spaniolul nu are de gând să renunțe

Rafa ar putea risca o accidentare gravă, care să îi compromită șansele de a mai juca tenis în 2022: "Nu știu, am nevoie de informațiile corecte, pe care mi le vor oferi testele. Trebuie să îi ascult pe cei care se pricep, nu e o decizie pe care să o pot lua singur. La nivel de corp, am nevoie de puțină odihnă, dar nu știu exact ce probleme sunt la abdomen. Sunt îngrijorat pentru că am mai trecut prin asta, știu ce a însemnat în trecut o durere în această zonă", a spus Rafa ieri, după meciul cu Fritz.
Nick Kyrgios a etalat un joc impresionant pe iarbă în ultimele săptămâni. Cu un serviciu uluitor și un forehand năpraznic, australianul pare că în sfârșit și-a găsit prioritățile. E mult mai conectat la ce are de făcut pe teren și pare că tenisul a devenit, în sfârșit, o prioritate. Deși va fi la prima semifinală de Grand Slam a carierei, jucătorul de la Antipozi e un adeversar teribil, e convins cel mai titrat jucător din istoria tenisului.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și e în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Tenis
US Open organizează un eveniment caritabil pentru Ucraina. Nadal și Swiatek, principalele prezențe
IERI LA 16:56
Tenis
Nadal și Alcaraz, comparați de Mouratoglou! Detaliul scos în evidență de antrenorul Simonei Halep
06/08/2022 LA 05:42