MARCA anunță că au venit rezultatele testelor medicale efectuate de Rafael Nadal la Wimbledon, după meciul câștigat cu greu în fața lui Taylor Fritz. Spaniolii scriu că Nadal suferă o ruptură de șapte milimetri la unul dintre mușchii abdominali, dar nu are de gând să renunțe la semifinala pe care urmează s-o joace cu Nick Kyrgios vineri. Acest caz este similar cu US Open 2009, când Nadal a început cu o ruptură de 6 mm și a terminat cu una de 26 mm și o înfrângere în semifinale.
În aceste momente, Nadal se află în complexul de la All England Club, însă a ratat antrenamentul programat pentru mai devreme, o sesiune de antrenament care era așteptată cu sufletul la gură de toți fanii spaniolului. În orice caz, se pare că ibericul va încerca să joace vineri la Londra, în ciuda accidentării care se poate agrava dacă se va forța în meciul cu Kyrgios.
Laver Cup
Andy Murray, onorat de prezența la Laver Cup! "Este o amintire pe care o voi păstra mult timp"
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal, diagnostic de coșmar la Wimbledon. Spaniolul nu are de gând să renunțe

Rafa ar putea risca o accidentare gravă, care să îi compromită șansele de a mai juca tenis în 2022: "Nu știu, am nevoie de informațiile corecte, pe care mi le vor oferi testele. Trebuie să îi ascult pe cei care se pricep, nu e o decizie pe care să o pot lua singur. La nivel de corp, am nevoie de puțină odihnă, dar nu știu exact ce probleme sunt la abdomen. Sunt îngrijorat pentru că am mai trecut prin asta, știu ce a însemnat în trecut o durere în această zonă", a spus Rafa ieri, după meciul cu Fritz.
Nick Kyrgios a etalat un joc impresionant pe iarbă în ultimele săptămâni. Cu un serviciu uluitor și un forehand năpraznic, australianul pare că în sfârșit și-a găsit prioritățile. E mult mai conectat la ce are de făcut pe teren și pare că tenisul a devenit, în sfârșit, o prioritate. Deși va fi la prima semifinală de Grand Slam a carierei, jucătorul de la Antipozi e un adeversar teribil, e convins cel mai titrat jucător din istoria tenisului.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și e în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Laver Cup
Reacții fabuloase după retragerea lui Roger Federer. Lumea tenisului la picioarele elvețianului
ACUM 11 ORE
Laver Cup
Federer, discurs superb printre lacrimi, după ultimul meci al carierei: "Aș face totul din nou!"
ACUM 15 ORE