Nick Kyrgios a pierdut duminică finala de la Wimbledon în fața lui Novak Djokovic în patru seturi, Australianul, aflat la prima sa finală de Grand Slam, a câștigat primul set, dar nu a fost suficient în fața lui Nole, care le-a câștigat pe următoarele trei.
Pe toată durata finalei, Kyrgios s-a uitat și a vorbit cu echipa sa. Mai mult de atât, Nick i-a certat și le-a cerut să aplaude și să se ridice în picioare după fiecare punct, lucru care s-a întâmplat până la finalul partidei.
Christos, fratele lui Nick Kyrgios, a vorbit despre cum se simte un meci de tenis în boxa australianului:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42
"Să stai în boxa lui poate fi o experiență destul de neplăcută, dar nu ar mai fi Nick dacă nu ar avea aceste ieșiri pe teren. El încearcă să mențină intensitatea la cote înalte și consideră că acesta este modul potrivit. Știe că îl iubim și că îl susținem, indiferent de lucrurile pe care ni le spune.
De multe ori i-am spus că dacă are nevoie și chiar crede că îl ajută, poate să ne certe, iar noi am fost destul de clari că îl vom susține mereu, că nu îl vom abandona", a spus Christos Kyrgios, fratele lui Nick, potrivit news.com.au.

Djokovic, magistral în finala cu Nick Kyrgios la Wimbledon! Sârbul a cucerit titlul major cu nr. 21

Citește și:

Mama lui Nick Kyrgios nu s-a uitat la finala de la Wimbledon

Mama lui Nick Kyrgios a recunoscut că nu a urmărit finala de duminică. Nill Kyrgios a urmărit doar momentul în care cei doi finaliști au ieșit pe teren și s-au încălzit, după care s-a dus la culcare. Și mama australianului, la fel ca fratele acestuia, a recunoscut că nu este plăcut să stai în boxa acestuia:
"Nu m-am uitat la meci. Am dormit foarte bine. M-am uitat când a ieșit pe teren. Iubesc asta, să văd cum intră pe teren la Wimbledon, în toată acea atmosferă. Îmi place să văd cum intră pe teren și să văd reacția spectatorilor. M-am uitat până la încălzire, dup care am zis 'Noroc' și m-am dus la culcare.
Nu vrei să fii în boxa lui. Chiar nu vrei, deoarece nu știi ce să faci, când să stai în picioare, când să aplauzi, când să strigi. Am fost acolo, nu este o experiență plăcută", a spus și Nill Kyrgios, mama lui Nick.
6 titluri are Nick Kyrgios în carieră, toate fiind obținute pe hard.
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55