Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Femeia care l-a scos din sărite pe Kyrgios, la Wimbledon, a rupt tăcerea! Explicațiile acesteia

Nicu Savin

Publicat 11/07/2022 la 10:28 GMT+3

Nick Kyrgios a fost scos din sărite de o spectatoare, în finala pierdută cu Novak Djokovic la Wimbledon. Australianul l-a rugat pe arbitru să o scoată din arenă, deoarece era sub influența alcoolului și îl deranja în momentul în care servea. Tânăra a vorbit cu presa engleză după meci și a insistat că nu a băut foarte mult și voia doar să-l încurajeze pe Kyrgios.

El enfado de Kyrgios en la final

Credit imagine: Twitter

Nick Kyrgios este recunoscut ca un jucător vulcanic și aproape că nu există meci în care el să nu se certe cu arbitrul sau cu spectatorii. Finala de la Wimbledon, pierdută de australian în fața lui Novak Djokovic, nu a făcut excepție.
Cel mai tensionat moment a avut loc în setul trei, când Kyrgios s-a plâns arbitrului că o spectatoare îl deranjează mereu când se pregătește să servească. Australianul a cerut excluderea ei din arenă pe motiv că este sub influența alcoolului.
"Femeia aceea este beată, e nebună. Vorbea cu mine în mijlocul jocului. De ce mai este încă aici? Știu exact care e, aceea cu rochie, care pare că a băut 700 de pahare. Era să pierd game-ul din cauza ei. Este inacceptabil", a tunat Kyrgios după ce și-a făcut serviciul la 2-2 în setul 3.

picture

Kyrgios și-a pierdut cumpătul, în finala cu Djokovic. S-a certat cu arbitrul

Citește și:

Femeia care l-a deranjat pe Kyrgios insistă că a vrut doar să-l încurajeze

Jurnaliștii englezi au identificat-o pe spectatoarea "problemă", iar aceasta a oferit o reacție despre cele petrecute ieri pe centralul de la Wimbledon. Ania Palus (32 de ani) a fost scoasă din arenă timp de aproximativ 15 minute, iar apoi i s-a permis să revină la locul ei pentru a urmări restul finalei.
Tânăra și-a cerut scuze pentru comportamentul său și subliniat că nu a băut foarte mult, dar căldura de afara a afectat-o mai mult decât se aștepta. Aceasta a insistat însă că nu a vrut niciun moment să-l îderanjeze pe australian, ci intenția sa a fost de a-l încuraja, deoarece a ținut cu el în marea finală.
"Am vrut să-i arăt că sunt cu el, am vrut să-l încurajez. Am vrut să-i ofer sprijin. Poate că am mers prea departe, dar am avut doar intenții bune. Am băut doar două pahare, dar a fost și foarte cald și nu purtam pălărie. Îmi pare foarte rău", a spus Ania Palus, citată de Daily Mail.
Kyrgios a fost extrem de vehement în momentul respectiv, dar s-a calmat destul de repede, pentru că și-a câștigat în cele din urmă serviciul. Probabil că totul ar fi degenerat dacă Djokovic ar fi reușit un break în acel game, mai ales că echilibrul dăinuia în meci la acel moment (1-1 la seturi, 2-2 la game-uri).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo