Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou, convins că Kyrgios putea câștiga finala de la Wimbledon. Cum era Djokovic "de bătut"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/07/2022 la 14:23 GMT+3

Patrick Mouratoglou a analizat din toate punctele de vedere finala dintre Djokovic și Kyrgios la Wimbledon. Francezul crede că australianul s-ar fi putut impune dacă ar fi reacționat diferit în anumite momente cheie.

Kyrgios & Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a cucerit duminică titlul la Wimbledon. Sârbul s-a impus în fața lui Kyrgios cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), după 3 ore și 4 minute de joc. E al 21-lea titlu de Grand Slam al sârbului, al 7-lea la Wimbledon. Doar Roger Federer și Pete Sampras s-au mai impus de șapte sau mai multe ori la Wimbledon, Federer de 8 ori și Sampras de 7 ori. Djokovic e primul tenismen din istorie care câștigă două turnee majore diferite de peste 7 ori fiecare, acumulând cifre uluitoare.
picture

Djokovic, magistral în finala cu Nick Kyrgios la Wimbledon! Sârbul a cucerit titlul major cu nr. 21

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a analizat desfășurarea meciului din finala de la Wimbledon, în care Novak Djokovic l-a învins în patru seturi pe Nick Kyrgios: "În această finală nu a fost vorba doar de serviciu și primire. Ele au jucat un rol important, dar meciurile de tenis nu sunt atât de simple. În primul set a fost dificil pentru Novak să returneze serviciul lui Kyrgios", a transmis francezul.
CITEȘTE ȘI:

Mouratoglou a analizat finala dintre Kyrgios și Djokovic la Wimbledon

"Odată ce Djokovic a intrat în joc, a devenit mult mai bun în a prezice direcția acestuia. Datorită acestui lucru, el a reușit să facă mai multe break-uri. Dacă totul ar fi continuat să depindă serviciile în forță imprevizibile, atunci Nick ar fi câștigat cu siguranță. Dar știm că Novak este poate cel mai bun jucător de primire din lume. Poate că în această componentă el este cel mai bun din istorie.
În primul set, Novak a arătat ca un boxer în prima rundă de luptă. A urmărit unde servea adversarul, cum juca și ce făcea în momentele importante. După ce a pierdut primul set, el a fost pregătit pentru tot ce a urmat ulterior. Așa că am urmărit de fapt două meciuri într-unul singur. Cu siguranță, experiența lui Novak a fost de mare importanță, pentru că nu a intrat niciodată în panică", a declarat Muratoglu pe rețelele sale de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo