Novak Djokovic a cucerit duminică titlul la Wimbledon. Sârbul s-a impus în fața lui Kyrgios cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), după 3 ore și 4 minute de joc. E al 21-lea titlu de Grand Slam al sârbului, al 7-lea la Wimbledon. Doar Roger Federer și Pete Sampras s-au mai impus de șapte sau mai multe ori la Wimbledon, Federer de 8 ori și Sampras de 7 ori. Djokovic e primul tenismen din istorie care câștigă două turnee majore diferite de peste 7 ori fiecare, acumulând cifre uluitoare.

Djokovic, magistral în finala cu Nick Kyrgios la Wimbledon! Sârbul a cucerit titlul major cu nr. 21

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a analizat desfășurarea meciului din finala de la Wimbledon, în care Novak Djokovic l-a învins în patru seturi pe Nick Kyrgios: "În această finală nu a fost vorba doar de serviciu și primire. Ele au jucat un rol important, dar meciurile de tenis nu sunt atât de simple. În primul set a fost dificil pentru Novak să returneze serviciul lui Kyrgios", a transmis francezul.
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
IERI LA 11:54
CITEȘTE ȘI:

Mouratoglou a analizat finala dintre Kyrgios și Djokovic la Wimbledon

"Odată ce Djokovic a intrat în joc, a devenit mult mai bun în a prezice direcția acestuia. Datorită acestui lucru, el a reușit să facă mai multe break-uri. Dacă totul ar fi continuat să depindă serviciile în forță imprevizibile, atunci Nick ar fi câștigat cu siguranță. Dar știm că Novak este poate cel mai bun jucător de primire din lume. Poate că în această componentă el este cel mai bun din istorie.
În primul set, Novak a arătat ca un boxer în prima rundă de luptă. A urmărit unde servea adversarul, cum juca și ce făcea în momentele importante. După ce a pierdut primul set, el a fost pregătit pentru tot ce a urmat ulterior. Așa că am urmărit de fapt două meciuri într-unul singur. Cu siguranță, experiența lui Novak a fost de mare importanță, pentru că nu a intrat niciodată în panică", a declarat Muratoglu pe rețelele sale de socializare.
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
12/08/2022 LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
12/08/2022 LA 15:06