Nick Kyrgios a disputat astăzi prima sa finală de Grand Slam din carieră. Australianul nu i-a putut ține piept, însă, lui Novak Djokovic.
Fostul lider ATP l-a învins în 4 seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), după 3 ore și 4 minute de joc, și a cucerit, astfel, al 7-lea său titlu la Wimbledon, al 21-lea din carieră.
După meci, în timpul ceremoniei de premiere, Nick Kyrgios a vorbit despre parcursul său din ultimele săptămâni. Sportivul de pe locul 40 ATP a comentat și prestația de astăzi a lui Djokovic, despre care a spus că este "un zeu al tenisului".
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42
În plus, australianul a recunoscut că nu știe dacă va mai ajunge vreodată într-o finală a unui astfel de turneu, dezvăluind că se simte epuizat după cele două săptămâni intense pe care le-a trăit la All England Club.
Citește și:

Nick Kyrgios, prima reacție după finala de la Wimbledon

"Djokovic e un zeu al tenisului, eu am jucat bine, dar vreau să-l felicit pe Novak, a fost aici de atâtea ori. Mulțumesc arbitrilor, publicului, au fost săptămâni grozave, minunate pentru mine.
Nu știu dacă vreau să mai joc multe finale de Grand Slam, cu toții suntem epuizați, eu, echipa mea. A fost mult tenis în ultima vreme.
Sunt foarte mulțumit cu rezultatul pe care l-am înregistrat, acum am nevoie de o pauză. Poate că într-o zi voi reveni aici, nu știu dacă voi mai ajunge într-un astfel de moment vreodată, vom vedea, vom spera", a declarat Nick Kyrgios în timpul ceremoniei de premiere.
Până la prima sa finală de Grand Slam, Nick Kyrgios i-a învins la Wimbledon pe Paul Jubb, Filip Krajinovic, Stefanos Tsitsipas, Brandon Nakashima și Cristian Garin. În semifinale, australianul ar fi trebuit să-l întâlnească pe Rafael Nadal, dar ibericul s-a retras din cauza unei accidentări.
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55