Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios "se predă" în fața lui Djokovic, după finala de la Wimbledon: "E un zeu pe teren!"

Bianca Dumitru

Actualizat 10/07/2022 la 19:39 GMT+3

Nick Kyrgios a fost învins de Novak Djokovic în finala de la Wimbledon, în 4 seturi. După meci, australianul a vorbit despre parcursul său de la All England Club și a spus că nu știe dacă va mai ajunge vreodată în finala acestui turneu.

Așa a câștigat Novak Djokovic al 7-lea titlu de la Wimbledon, în finala cu Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a disputat astăzi prima sa finală de Grand Slam din carieră. Australianul nu i-a putut ține piept, însă, lui Novak Djokovic.
Fostul lider ATP l-a învins în 4 seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3), după 3 ore și 4 minute de joc, și a cucerit, astfel, al 7-lea său titlu la Wimbledon, al 21-lea din carieră.
După meci, în timpul ceremoniei de premiere, Nick Kyrgios a vorbit despre parcursul său din ultimele săptămâni. Sportivul de pe locul 40 ATP a comentat și prestația de astăzi a lui Djokovic, despre care a spus că este "un zeu al tenisului".
În plus, australianul a recunoscut că nu știe dacă va mai ajunge vreodată într-o finală a unui astfel de turneu, dezvăluind că se simte epuizat după cele două săptămâni intense pe care le-a trăit la All England Club.
Citește și:

Nick Kyrgios, prima reacție după finala de la Wimbledon

"Djokovic e un zeu al tenisului, eu am jucat bine, dar vreau să-l felicit pe Novak, a fost aici de atâtea ori. Mulțumesc arbitrilor, publicului, au fost săptămâni grozave, minunate pentru mine.
Nu știu dacă vreau să mai joc multe finale de Grand Slam, cu toții suntem epuizați, eu, echipa mea. A fost mult tenis în ultima vreme.
Sunt foarte mulțumit cu rezultatul pe care l-am înregistrat, acum am nevoie de o pauză. Poate că într-o zi voi reveni aici, nu știu dacă voi mai ajunge într-un astfel de moment vreodată, vom vedea, vom spera", a declarat Nick Kyrgios în timpul ceremoniei de premiere.
Până la prima sa finală de Grand Slam, Nick Kyrgios i-a învins la Wimbledon pe Paul Jubb, Filip Krajinovic, Stefanos Tsitsipas, Brandon Nakashima și Cristian Garin. În semifinale, australianul ar fi trebuit să-l întâlnească pe Rafael Nadal, dar ibericul s-a retras din cauza unei accidentări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo